5/9/13

1Ο Πανόραμα Αθλητισμούτου Δήμου ΘερμαϊκούΤο Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού σε συνεργασία με έξι αθλητικά σωματεία του δήμου Θερμαϊκού διοργανώνουν το 1ο Πανόραμα Αθλητισμού την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 17:00 στον αύλιο και περιβάλλοντα χώρο του 2ου Γυμνασίου Περαίας.
Αθλητές και αθλήτριες της Ενόργανης Γυμναστικής και του Τραμπολίνου του Αίαντα Θερμαϊκού, του Μπάσκετ του Αχιλλέα Θερμαϊκού, του Ποδοσφαίρου του Αχιλλέα Περαίας, του Βόλεϊ του Περσέα, του Χάντμπολ,
του Βόλεϊ, του Τένις και του Μοντέρνου χορού του ΑΟΔ Θερμαϊκού και του Μπάσκετ, του Βόλεϊ και του Τae Κwo Do του Ζέφυρου ’02  θα παρουσιάσουν τα αθλήματα τους και θα προσφέρουν την δυνατότητα σε όσα παιδία επιθυμούν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους σε όποιο από παραπάνω αγωνίσματα τους ενδιαφέρουν.
Πληροφορίες για το 1ο Πανόραμα Αθλητισμού στα τηλέφωνα 2392076011 και 2392076040 στους ιστότοπους του Τμήματος Αθλητισμού www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr, www.thermaikos.gr & www.facebook.com/groups/ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΠΠΑΚΥΘ.


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP