24/8/13

Υπάρχουν και… οι άλλοι εκπαιδευτικοίΜία διαφορετική ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή που αναγνωρίζει και επαινεί την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων που με το λειτούργημα τους επιτελούν σημαντικό έργο χωρίς τυμπανοκρουσίες.  

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να δημοσιεύσω ετούτη την επιστολή διότι πιστεύω πως οφείλουμε να αποδίδουμε τα εύσημα όπου πρέπει, ειδικά στον τομέα της εκπαίδευσης.
Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια μου στις δασκάλες του Κλασσικού Τμήματος στο 2ο Νηπιαγωγείο Ν. Επιβατών, κυρίες Φωτεινή Τσιρλή και Αγγελική  Θεοδωρίδου για την εξαιρετική
δουλειά που έκαναν στα δύο χρόνια που είχα την τύχη να στείλω την κορούλα μου στο σχολείο τους. Έχοντας ακούσει πολλά δυσάρεστα έως και ανησυχητικά για τη δημόσια εκπαίδευση και την αδιαφορία ορισμένων λειτουργών της,  με έκπληξη και χαρά διαπίστωσα την τρυφερότητα, αγάπη και αφοσίωση που έδειξαν στα παιδιά μας καθώς και την ευρηματικότητα και όρεξη για δουλειά των συγκεκριμένων δασκάλων. Είδα πως η κόρη μου έμαθε πολλά ενδιαφέροντα αλλά και πολύτιμα πράγματα στα πρώτα της βήματα – μαθήματα γνώσης αλλά και ζωής που της άνοιξαν τα ματάκια και το μυαλό της και τη μύησαν γλυκά στον κόσμο της μάθησης, της κοινωνικότητας, των διαπροσωπικών σχέσεων, της δημιουργικότητας, του σεβασμού και της εκτίμησης (συνανθρώπων, της φύσης, του εαυτού κτλ).
Τις αποχαιρετούμε με λύπη αλλά και με ευγνωμοσύνη και τις ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη, φώτιση και υγεία στο τόσο σημαντικό και υπεύθυνο λειτούργημα που έχουν αναλάβει.
Με εκτίμηση και αγάπη,
 Σοφία Κοπάνου  MA Cantab.    &  Λυδία-Χριστίνα Κοπάνου»

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP