25/7/13

Επιστολή του αντιπροέδρου του Π.Σ.Κ.Μ. κ. Μπάμπη Μπαρμπουνάκη

 
Σας επισυνάπτουμε την επιστολή του Αντιπροέδρου του   Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κ.  Μπάμπη Μπαρμπουνάκη προς τον  Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής  Μακεδονίας  κ.  Γιώργο Τσαμασλή  σχετικά με τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης   
                                               
"Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,  

Πληροφορηθήκαμε,  από τον Τύπο,  ότι έχετε αναλάβει  Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης σε μια πολύ δύσκολη στιγμή στην πορεία του Οργανισμού.

Οι  μέχρι τώρα κινήσεις και οι προτάσεις σας, μας είναι άγνωστο από πού απορρέουν από τη στιγμή που δεν έχετε ενημερώσει σε καμία συνεδρίαση την Μητροπολιτική Επιτροπή και το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Οι ενέργειες σας αυτές για την μελλοντική λειτουργία,  όπως διαβάσαμε,  του Οργανισμού δημιουργούν οικονομικές και άλλες υποχρεώσεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι παραπάνω ενέργειες σας έπρεπε να είχαν εγκριθεί από τα αρμόδια όργανα του Περιφερειακού Οργάνου που εσείς εκπροσωπείτε.

Η προσωπική μου θέση  είναι ότι είναι αναγκαίο να στηριχθεί ο παραπάνω φορέας παρόλο  που είναι γνωστά τα προβλήματα που σήμερα έχουν δημιουργηθεί και υπάρχει και η αδιαφορία των περισσοτέρων φορέων που τον απαρτίζουν.

Μια ενδελεχή συζήτηση στη Μητροπολιτική Επιτροπή ή και στο Περιφερειακό Συμβούλιο είναι αναγκαία να προηγηθεί οποιασδήποτε απόφασης.  Θεσσαλονίκη, 25/07/2013

Με εκτίμηση


 Μπάμπης   Μπαρμπουνάκης 
 Αντιπρόεδρος  Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας"

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP