21/6/13

Η ιστοσελίδα της Τουριστικής Εταιρείας Θερμαϊκού Α.Ε. ΟΤΑ
 Δυναμική παρουσία στον τουριστικό χάρτη επιχειρεί η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ (ΤΕΘ) συντονισμένες ενέργειες προβολής της περιοχής μας.
«Μοχλός ώθησης» για την επίτευξη του στόχου που έχει βάλει τόσο ο Δήμαρχος, Ιωάννης Αλεξανδρής, όσο και το διοικητικό συμβούλιο της ΤΕΘ με επικεφαλής την Πρόεδρο, Ευαγγελία Φαρίνη, αποτελούν δύο (2) ζωογονητικές δράσεις, που ξεκίνησαν τις προηγούμενες μέρες.

Πρόκειται για τη λειτουργία της ιστοσελίδας www.visit-thermaikos.gr, η οποία βρίσκεται διαθέσιμη, εκτός από την ελληνική, στην αγγλική και ρωσική γλώσσα.
Στο www.visit-thermaikos.gr ο αναγνώστης μπορεί να ενημερωθεί για τις παραλίες, όπου μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του, πώς μπορεί να μεταβεί σε αυτές από την Ελλάδα, αλλά και από τα Βαλκάνια και για τα αξιοθέατα, που μπορεί να επισκεφθεί (περιοχές Νatura, παλιούς Ιερούς Ναούς, ιστορικά μνημεία κ.α.).
Επιπροσθέτως, παρέχονται πληροφορίες για τις τοπικές - παραδοσιακές γεύσεις, που «επιβάλλεται» να δοκιμάσει, τα καταλύματα, στα οποία μπορεί να μείνει, τους τρόπους διασκέδασης, ενώ μπορεί να ενημερωθεί για όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, που συγκροτούν το Δήμο Θερμαϊκού.
Ο επίσημος ιστοτόπος της ΤΕΘ Α.Ε. περιέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα νοσταλγίας και εξερευνητικής διάθεσης, γνωριμίας με τον πιο κοντινό τουριστικό προορισμό από το κέντρο της Πρωτεύουσας της Μακεδονίας μας, της όμορφης Θεσσαλονίκης!
Την ίδια στιγμή, ένα διαφημιστικό έντυπο, το οποίο λειτουργεί προσθετικά στη διαφήμιση του τόπου μας, μοιράζεται σε διάφορα σημεία του Νομού Θεσσαλονίκης. Με επίκεντρο διανομής τα ΚΤΕΛ, τον ΟΣΕ, και διάφορα πολυσύχναστα σημεία, κάτοικοι και τουρίστες – επισκέπτες του Νομού μας θα έχουν την ευκαιρία να «ανακαλύψουν» το Δήμο Θερμαϊκού!
Με αυτόν τον τρόπο προσέγγισης επισκεπτών, η Διοίκηση φιλοδοξεί ότι, η σοβαρότητα και ευσυνειδησία που επιδεικνύει για την ανάδειξη του τόπου μας ως έναν από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, θα καθιερώσει την περιοχή στη συνείδηση των τουριστών ως έναν τόπο με ποικιλόμορφο ενδιαφέρον για όλες τις εποχές του χρόνου!www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP