31/5/13

Βόλτα με το ποδήλατο στην ΠεραίαΤο Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού ανακοινώνει την υλοποίηση της δράσης «Βόλτα με Ποδήλατο». Για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα λειτουργήσει στην παραλία της Περαίας ένα σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Θερμαϊκού.

Η διάρκεια της δράσης «Βόλτα με ποδήλατο» θα είναι τους καλοκαιρινούς μήνες, Ιούνιο έως Σεπτέμβριο 2013.

Ο σταθμός ενοικίασης και παράδοσης ποδηλάτων είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην ανατολική πλευρά της παραλίας Περαίας, Ακτής & Φιλίππου.

Το ωράριο λειτουργίας του σταθμού είναι από Δευτέρα έως Κυριακή: 10:00 – 14:00 & 17:00 - 22:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6970093793.

Το κόστος ενοικίασης ποδηλάτου καθορίζεται από την διάρκεια χρήσης και ξεκινάει για την 1 πρώτη ώρα με καταβολή 1,00 € και αυξάνεται ανάλογα με την διάρκεια.

Για την δράση «Βόλτα με Ποδήλατο» θα χρησιμοποιηθούν αρχικά 40 ποδήλατα, 20 ενηλίκων και 20 παιδικά, τα οποία θα είναι διαθέσιμα καθημερινά.

Η έκπληξη που ετοιμάσαμε φέτος για τους λάτρεις του ποδηλάτου είναι τα fun bikes!!

Τετράτροχα ποδήλατα για την οικογένεια, για την παρέα, για κάθε ηλικία, τα οποία θα συμπεριληφθούν στο σύστημα ενοικίασης.

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  9 Ιουνίου 2013 - 12:52 π.μ.  

Βόλτα να έρτιτι να φκιάστι μο σνΙπανουμή που είνι του καλύτιρου χουριό σι ουλ τνΙλλάδα. Άσι που εχ κι τσπιο φιλ΄΄οξεν κατοίκ σι ούλου του κόσμου. Ακούς Πανουμίτς κι ανοίγ καρδιάσ.
Πανουμάρα, Πανουμάρα εισι ανώτερ κι απντλ Βαλμάδα.

Μιτά τιμής, Μιχάλς - Γκέιτ Φορ

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP