4/4/13

Οι "άνθρωποι" είναι αλλού…Επιτυχία είχε χθες η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, αφού, μετά την σύσκεψη, αποφάσισαν να αλλάξουν όνομα στο χαράτσι.
Το χαράτσι πλέον θα  ονομάζεται ενιαίος φόρος ακινήτων.  Θα είναι μόνιμο (από προσωρινό που έλεγαν ότι είναι) και θα εισπραχθεί από τη ΔΕΗ .
Φυσικά βρέθηκε αυτή η λύση ώστε να εισπραχθεί και πάλι το χαράτσι χωρίς ο Φώτης Κουβέλης  να περάσει τις κόκκινες γραμμές του .

Όποιος δεν θέλει να πληρώσει το χαράτσι με το νέο όνομα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, αυτό θα πηγαίνει στην εφορία και θα υπάρχουν οι ανάλογοι τόκοι. Εδώ ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε την θετικότητα του μέτρου γιατί κάποια  στιγμή θα μας  πάρουν τα σπίτια οπότε δεν θα  χρειάζεται να πληρώνουμε φόρους!!!.
Ο κ. Σαμαράς είπε ότι σκοπεύει να προχωρήσει στη μείωση του φόρου για τις μικρές ιδιοκτησίες. Η μείωση του φόρου θα είναι προοδευτική ακριβώς γιατί αυτή  η κυβέρνηση είναι προοδευτική.
Ακόμα τόνισε ότι τα έσοδα που τυχόν θα χαθούν από το χαράτσι θα καλυφθούν από το φόρο στα αγροτεμάχια, ενώ σταδιακά  θα φορολογηθούν τα κοτέτσια που υπάρχουν στις αυλές, τα σκυλόσπιτα, και σε όσους έχουν στην κατοχή τους πάνω από δύο ξυλόσομπες, ενώ εξετάζετε να υποβληθεί πρόστιμο σε όσους διαθέτουν ποδήλατο.
Τέλος ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης άφησε να εννοηθεί ότι στην Ελλάδα μόνο το χαράτσι είναι μόνιμο....οι άνθρωποί είναι προσωρινή!!!


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP