6/12/12

5η Δεκεμβρίου Ημέρα Εθελοντισμού και ο ΟΦΚΑΘΗ 5η Δεκεμβρίου γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο ως Ημέρα Εθελοντισμού. Αυτή τη μέρα διάλεξε ο ΟΦΚΑΘ για να ενημερώσει τον κόσμο για τον εθελοντισμό. Γι’ αυτό διοργάνωσε ένα σεμινάριο με θέμα Μετεωρολογία – Εθελοντισμός.


Στην πρώτη ενότητα ο κ. Κοκολάκης Κων/νος, Διευθυντής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, μας μύησε στο πνεύμα του εθελοντισμού. Με μια πολύ ωραία παρουσίαση μας έδωσε να καταλάβουμε τη σημασία της σημερινής μέρας.
Στη δεύτερη ενότητα ο κ. Σιούτας Μιχάλης, Δρ. Μετεωρολογίας στο ΑΠΘ Κέντρο Μελετών Εφαρμογών ΕΛΓΑ Αεροδρόμιο Μακεδονίας Θες/νίκης, μας καθήλωσε πραγματικά με τα θέματα του και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων. Μεγάλη εντύπωση μας έκανε το θέμα  Ακραία καιρικά φαινόμενα’ και ‘Καιρός και Υγεία’.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της 2ης ΕΜΑΚ κ. Στέλιος Αμπαράς, από την περιφέρεια ο κ. Ψαλτόπουλος Νίκος , ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δ. Θερμαϊκού Βογιατζής Ιωάννης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Τσαμασλής Γεώργιος, πολλές εθελοντικές ομάδες του νομού μας και αρκετοί συμπολίτες μας.
Θέλουμε πραγματικά μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε τους εισηγητές και όλους τους παρευρισκομένους γιατί ακόμα μια φορά ήταν μαζί μας.
Όπως προείπε και στον πρόλογο του ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ κ. Ράμος Χρήστος ‘ Η ομάδα μας δεν σας προσφέρει τεχνικές πρώτων βοηθειών- σκοινιά-απεγκλωβισμούς κλπ αλλά γνώση, γιατί μέσα από τη γνώση γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι – εθελοντές’.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP