12/11/12

Εγκαίνια και παρουσίαση Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Επανομής (Κ.Δ.Α.Π.)
Η νέα δομή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θερμαϊκού, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Επανομής (Κ.Δ.Α.Π.), πρόκειται να εγκαινιασθεί και να παρουσιαστεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 17.00΄ στο 4Ο Νηπιαγωγείο Επανομής (χώρος στέγασης Κ.Δ.Α.Π.).


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών με σκοπό την δημιουργική απασχόλησή τους για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, εκτός σχολικού ωραρίου, τη σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με ατομική ή οργανωμένη δραστηριότητα ή μέσα από οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων, καθώς και την εξυπηρέτηση των γονιών τους.

Το Κ.Δ.Α.Π. Επανομής, το οποίο είναι ενταγμένο στη δράση: «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013, είναι 12μηνης διάρκειας, παρέχεται δωρεάν σε όσους επιλέγονται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. και λειτουργεί καθημερινά από 12.30΄- 20.30΄.

Οι παροχές του Κ.Δ.Α.Π. Επανομής είναι οι εξής:

·         Υγιεινή και ασφαλή απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με την ανάπτυξη της ατομικής και ομαδικής δραστηριότητας.
·         Υλοποίηση προγραμμάτων έκφρασης, ψυχαγωγίας και άθλησης.
·         Ανάπτυξη φιλικών δεσμών και  κοινωνικών σχέσεων.
·         Παροχή βοήθειας στα μαθήματα του σχολείου από εξειδικευμένο προσωπικό.
·         Καλλιτεχνικά μαθήματα.
·         Μαθήματα πληροφορικής.
·         Μουσική αγωγή.
Πληροφορίες παρέχονται στα τηλ. 23920 45371 & 41991.


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP