1/10/12

Περί ανεξαρτητοποιήσεων.....συνέχεια.


 
Μετά την παραίτηση - ανεξαρτητοποίηση του κ. Στεφανίδη την Προεδρία του Δημοτικού συμβουλίου και μετά την χθεσινή  ψηφοφορία αναλαμβάνει έως  31/12/12 η κ. Ζαριφέ  με ψήφους 19 υπέρ και 12 λευκά.

Παράλληλα την  ανεξαρτητοποίησή του από το σχήμα του κ. Αλεξανδρή ανακοίνωσε και  ο κ. Ντόκας Ηρακλής (Δημοτικός σύμβουλος από την Επανομή). Εδώ να πούμε ότι όταν λέει ο άνθρωπος "ανεξαρτητοποιούμαι" δεν σημαίνει ότι πάει σε άλλη παράταξη.

 Γιατί αμέσως κάποιος επικεφαλής παράταξης  έσπευσε να του τηλεφωνήσει για να τον "συγχαρεί" και να του προσφέρει "στέγη".  Μεγάλο ενδιαφέρον (πρόβλημα;) δείχνει για την Επανομή.

Εδώ είναι που ταιριάζει : Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται!!!Το κείμενο της ανεξαρτητοποίησης του κ. Ηρακλή Ντόκα:

30 Σεπτεμβρίου 2012

Κε Δήμαρχε, κκ Δημοτικοί Σύμβουλοι και αγαπητοί συνδημότες

Πριν 20 μήνες, η παράταξή μας ανέλαβε τα ηνία στην διοίκηση του Δήμου μας. Τότε δεσμευτήκαμε ενώπιων όλων των δημοτών, ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα. Όλο αυτό το διάστημα δεν έγινε κανένα έργο, τουλάχιστον στην Επανομή απ’ όπου εκλέγομαι. Υποσχεθήκαμε ότι θα ανοίξουμε τον πεζόδρομο και θα ολοκληρώσουμε την αποχέτευση και όχι μόνο δεν τα υλοποιήσαμε, αλλά ο δήμος μας έχει πολύ άσχημη εικόνα. Οι δρόμοι και η καθαριότητα είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ την ίδια στιγμή ζητάμε από τους δημότες να πληρώσουν δημοτικά τέλη και αυξημένα τέλη ύδρευσης. Έκανα πολύ υπομονή και προσπαθούσα επί μακρόν να δικαιολογήσω την διοίκηση, σ’ όλους τους γνωστούς και φίλους μου, που με στήριζαν τόσα χρόνια. Έφθασα μάλιστα σε σημείο να ντρέπομαι να τους συναντώ. Πιστεύω ότι η περαιτέρω ανοχή και σιωπή είναι το ίδιο με την προδοσία στις αρχές μου και στον τόπο μου.
Αποφάσισα λοιπόν να αποχωρήσω από την παράταξη που εκλέχθηκα και να παραμείνω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και να συνεχίζω να εργάζομαι για το συμφέρον του Δήμου μας, έστω και από αυτήν την θέση.
Οι λόγοι που με οδήγησαν να πάρω αυτήν την απόφαση είναι πολλοί και δρουν προσθετικά. Οι κυριότεροι όμως είναι ότι η ανυπαρξία υποτυπώδους πολιτικής ενημέρωσης και συνεργασίας από μέρους της διοίκησης, καθώς και η αδράνεια της η οποία φαίνεται από την απουσία έργων, ακόμα και αυτών που δεν χρειάζονται χρήματα, αλλά χρειάζονται σχεδιασμό, συντονισμό και επιμονή. Νομίζω ότι δεν είμαστε ομάδα και η προσπάθεια μας φαίνεται να είναι κατώτερη των ευθυνών, που έχουμε αναλάβει. Αυτή η κατάσταση με εκθέτει απέναντι στην οικογένειά μου και στους συμπατριώτες μου.
Πιστεύω ότι οι ανάγκες για τον δήμο μας και τους δοκιμαζόμενους δημότες, απαιτούν μια τελείως διαφορετική πολιτική από αυτή που ασκεί σήμερα η δημοτική αρχή.
Εύχομαι η παραίτησή μου να προβληματίσει κάποιους και να ξεκινήσει επιτέλους να γίνεται έργο σ’ αυτόν τον ιστορικό τόπο.
Με τιμή,
Ντόκας Ηρακλής
www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP