10/7/12

ΤΟΥΡΝΟΥΑ OPEN BEACH VOLLEY 2012Το Τμήμα Αθλητισμού του ΝΠΔΔ  ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού διοργάνωνε στα πλαίσια των καλοκαιρινών αθλητικών εκδηλώσεων του, Τουρνουά Open Beach Volley.
Την Παρασκευή 6/7 το Σάββατο 7/7 και την Κυριακή 8/7 2012 στην παραλία των Ν. Επιβατών δέκα έξι ομάδες από την Περαία, την Επανομή, την Μηχανιώνα και την
Θεσσαλονίκη  αγωνίστηκαν μεταξύ τους, προσφέροντας ιδιαίτερο θέαμα στον καυτό ήλιο και την άμμο. Το Τουρνουά σημείωσε μεγάλη επιτυχία από κάθε πτυχή της διοργάνωσης.
Την τελική τριάδα των νικητών αποτέλεσαν στην 1η θέση οι Ραβονίκου Ραφαήλ και Ραβονίκου Πέτρος, από την Περαία, στην 2η θέση η Κουρβούλη Πέπη και ο Τασιούρας Βασίλης από τους Ν. Επιβάτες και στην 3η θέση ο Τζούμας Μανώλης και ο Τυμπάνης Δημήτρης από την Μηχανιώνα και την Επανομή αντίστοιχα.
Σημαντικό ρόλο για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αποτέλεσε το διαιτητικό team, η Δελή Ελένη, η Τσίουλα Μαρία και ο Δημητρίου Κώστας από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Β. Ελλάδος.
Κατά την διάρκεια του τριημέρου παραβρέθηκαν στους αγώνες ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Αλεξανδρής Γιάννης, ο Αντιδήμαρχος Θερμαϊκού κ. Λαζαρίδης Γιώργος, το μέλος του Δ.Σ. του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. κ. Καράμπαλης Γιώργος.
Ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. κ. Τσακμάκας Γιάννης και ο Υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού κ. Τροκάνας Παναγιώτης συγχαίρουν και ευχαριστούν θερμά τους νικητές αλλά και όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν στο Τουρνουά Open Beach Volley 2012 του Δήμου Θερμαϊκού.


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP