14/7/12

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΩΣ»Η Θεατρική ομάδα ενηλίκων με έδρα τη Μηχανιώνα του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. παρουσιάζει την Τρίτη 31 Ιουλίου στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. «Θαλασσογραφίες» στο αμφιθέατρο της Νέας Μηχανιώνας την ηθογραφική σατιρική κωμωδία του Μιχάλη Κουνελάκη «Η απαγωγή της Σμαράγδως». Πρόκειται για ένα άρτια δραματουργικά έργο που κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή αδιάπτωτο καθ’ όλη τη διάρκειά του και που πέρα από την ηθογραφική του αληθοφάνεια και την επίφαση των κωμικών καταστάσεων φιλοδοξεί να πάει βαθύτερα και να αναλύσει τον άνθρωπο που έχει πάθος για το χρήμα από κάθε του πλευρά.
Σκηνοθεσία: Πολυξένη Ζαπτιέ  
                                                                                                      Παίζουν: Ειρήνη Αδαμάκου, Ισμήνη Βαριοπούλου, Μαίρη Βαριοπούλου, Χρήστος Δελτσίδης, Κούλα Καλαϊτζόγλου, Βιργινία Καλλιοντζή, Σταύρος Καλόστος, Ανέστης Κάλφας, Χρήστος Καπράλος, Δέσποινα Καραγιάννη, Μαίρη Καρδαμίλα, Μαγδαλινή Μπαξεβάνη, Παναγιώτα Παπαφλωράτου, Μέλλω Νταβράνη, Αφροδίτη Σπίνου.
Είσοδος ελεύθερη
Η παράσταση θα επαναληφθεί την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 9 το βράδυ και πάλι με ελεύθερη είσοδο στην Παραλία Αγίας Τριάδας στα πλαίσια της Γιορτής του Τρύγου που διοργανώνει ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP