13/7/12

Διαγωνισμός φωτογραφίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνει για δεύτερη  συνεχή χρονιά διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Θεσσαλονίκη: Όψεις και προοπτικές μιας πόλης» (Thessaloniki, Views and Perspectives of a City). Ο διαγωνισμός εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα εκατό χρόνια από την  απελευθέρωση της πόλης μας.

 Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, ως δυναμικό μέλος της πνευματικής και δημιουργικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης ενθαρρύνει την ανακάλυψη και την καλλιτεχνική αποτύπωση των διαφορετικών όψεων της πόλης μας, των ανθρώπων και της ιστορίας της. Μέσα από το φωτογραφικό τους φακό οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να συλλάβουν και να παρουσιάσουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την πνοή μια πόλης με πλούσια πολιτιστική παράδοση, ζωντανής και δημιουργικής.
 Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δυο κατηγορίες: Στην πρώτη ανήκουν οι φοιτητές οποιουδήποτε ακαδημαϊκού ιδρύματος της Ελλάδας ή του εξωτερικού και στη δεύτερη οι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας.
Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών είναι η 15η Οκτωβρίου 2012 και η περίοδος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για το κοινό 16 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου.
 Τα βραβεία που θα δοθούν είναι :
Βραβείο κοινού : 500 ευρώ
1ο  βραβείο στην κατηγορία των φοιτητών : 500 ευρώ
1ο βραβείο στην κατηγορία των μη φοιτητών: 500 ευρώ
2ο και 3ο βραβείο (ανεξαρτήτου κατηγορίας): Ετήσια συμμετοχή στο πρόγραμμα σεμιναρίων του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης 2012-2013
 Η επιτροπή θα δώσει τιμητικά βραβεία και σε όσους καταλάβουν την 4η , 5η και 6η θέση (ανεξαρτήτου κατηγορίας) και θα επιλέξει όσες φωτογραφίες θα εκτεθούν στις εγκαταστάσεις του.

Για την ενημέρωσή σας: Η εν λόγω εκδήλωση θα γίνει στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
(14o Χλμ. Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών Θέρμη, Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310 807 528) και όχι σε αυτό που (ΘΑ) έκανε κάποιος στη  Ν. Μηχανιώνα!!!!

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP