14/6/12

Το πρόβλημα του αποχετευτικού συζητήθηκε κατά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Επανομή«Ο Θερμαϊκός είναι ένας δήμος τουριστικός και δεν επιτρέπεται να τον απασχολούν θέματα όπως η αποχέτευση. Θέλησή μας είναι να προσελκύουμε τον τουρίστα και όχι να τον απωθούμε», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Επανομή.
Σε σύντομη ενημέρωση του κ. Σαμαρά για το ανωτέρω ζήτημα, που πραγματοποιήθηκε από το Δήμαρχο, Γιάννη Αλεξανδρή, στα γραφεία του κοινοτικού καταστήματος Επανομής, ο Δήμαρχος εξέφρασε
την ανησυχία του τονίζοντας ότι «είναι δύσκολο να επωμισθούν οι δημότες μας το αναλογούν ποσό του 16.5% συμμετοχής στο συγκεκριμένο έργο, το οποίο ποσοστό φτάνει με το ΦΠΑ στο 40%... Αυτό το ποσοστό πρέπει να δοθεί από τους δημότες μας και την ΔΕΥΑΘ πριν την εκταμίευση του κάθε τιμολογίου από τα χρήματα του προγράμματος, στο οποίο είναι ενταγμένο».
Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε: «θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε… Δήμαρχε, ξέρεις καλά ότι εγώ δεν είμαι από αυτούς που ισχυρίζονται λεφτά υπάρχουν ή λεφτά δεν υπάρχουν. Πρέπει να ψάξουμε βαθιά, όπου υπάρχει σπατάλη, και να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για το δήμο».

Πάντως ο κ. Σαμαράς το είπε ξεκάθαρα «Πρέπει να ψάξουμε βαθιά, όπου υπάρχει σπατάλη».
 Λέτε να ξέρει κάτι ο κ. Σαμαράς που δεν γνωρίζει  ο κ. Δήμαρχος;
 Όχι. Μάλλον αγανάχτησε ο κ. Αλεξανδρής  με την όλη κατάσταση του πρώην Δήμου Επανομής γιατί είναι πολλά τα λεφτά πού έκαναν φτερά….και το ταμείο του Δήμου πλέων δεν μπορεί να τα καλύψει.
 Σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι σωστό την κάθε "σπατάλη" (έτσι το λένε τώρα)  να την πληρώνει πάντα ο πολίτης.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP