18/6/12

Ευχαριστήρια επιστολή του Θ. Καράογλου"Η επόμενη μέρα της πιο κρίσιμης εκλογικής διαδικασίας που πέρασε η Ελλάδα, βρίσκει τη Νέα Δημοκρατία και πάλι πρώτο κόμμα, έτοιμη να αναλάβει τη μεγάλη ευθύνη, που της εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός, για το μέλλον της χώρας.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου δικαιώνει τον αγώνα της ΝΔ για τη διαφύλαξη της ευρωπαϊκής πορείας και τη σταθερότητα της πατρίδας μας. Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του αυτό το μήνυμα έστειλε, τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό.

Μαζί, λοιπόν, γυρίζουμε σήμερα σελίδα στην καταστροφική πολιτική που εμπνεύστηκε ο κ. Παπανδρέου και με την αυτοπεποίθηση που προκύπτει από το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και με ακόμα πιο αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, θέτουμε τις βάσεις για τη συγκρότηση ισχυρής κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, πέρα από κάθε μικροκομματικές σκοπιμότητες του παρελθόντος. Μοναδικός στόχος για εμάς είναι η ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας, η στήριξη της σκληρά δοκιμαζόμενης κοινωνίας, η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της χώρας στο εξωτερικό. Είναι η στιγμή που όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας οφείλουν να σεβαστούν τη λαϊκή εντολή και να αναλάβουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης απέναντι στη χώρα και στο μέλλον της.
Σε ό,τι αφορά στη Β' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, το εκλογικό αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου έχει τη δική του βαρύτητα, καθώς σημειώθηκε εντυπωσιακή αύξηση κατά 60% της δυναμικής της ΝΔ. Ποσοστό που ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την αντιπροσώπευση των πολιτών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς διασφαλίζει και την εκλογή ενός ακόμα βουλευτή, του Σάββα Αναστασιάδη, τον οποίο και χαιρετίζω στον κοινό μας αγώνα για τον τόπο μας.
Σε προσωπικό επίπεδο, έχοντας αναλάβει την ευθύνη του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στους Καλλικρατικούς Δήμους Λαγκαδά και Βόλβης, όπου και αυξήθηκε περισσότερο από 10 μονάδες το ποσοστό της ΝΔ από τις εκλογές του Μαΐου, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν σκληρά για το θετικό αυτό αποτέλεσμα, που έθεσε τους δύο αυτούς δήμους τους πρώτους σε ποσοστά της ΝΔ στη Β' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξή τους στον κοινό αγώνα που δώσαμε μαζί, τον Δήμαρχο Λαγκαδά, κο Γιάννη Αναστασιάδη και τον Δήμαρχο Βόλβης, κο Δημήτρη Γαλαμάτη, τις πολιτεύτριες κα Δήμητρα Κοασίδου και κα Άννα Νικολή, καθώς επίσης και τον κο Γιάννη Καραγιάννη, πρώην Δήμαρχο Λαγκαδά και υπεύθυνο Περιφερειακής Οργάνωσης της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία, αλλά και όλα τα στελέχη της ΝΔ, κομματικά, συνδικαλιστικά, αυτοδιοικητικά, που δώσανε δυναμικά το "παρών" στο κάλεσμά στον δύσκολο αυτό αγώνα μας.
Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κάθε ένα πολίτη ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη του και τη στήριξή του στο πρόσωπό μου και τη ΝΔ. Αυτό που για μία ακόμα μία φορά δεσμεύομαι απέναντι στους συμπατριώτες μου, είναι ότι θα δώσω για ακόμα μία φορά τον προσωπικό μου αγώνα για να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. "

Θεόδωρος Καράογλου
Βουλευτής ΝΔ, Β΄ Περ. Θεσσαλονίκης

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP