6/6/12

Με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε!Έκπληξη έχει προκαλέσει  το σποτ που επιστράτευσε η Νέα Δημοκρατία για τις ανάγκες της προεκλογικής της καμπάνιας. Ανάλογου περιεχομένου διαφημιστικό είχε "παίξει" και στην Αργεντινή την περίοδο της κρίσης το 2001. 
Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο δάσκαλος απαριθμεί στην τάξη τις χώρες της Ευρώπης που βρίσκονται στην ευρωζώνη. Τα παιδιά τον κοιτούν με απορία και μία μαθήτρια τον ρωτάει γιατί η Ελλάδα δεν βρίσκεται στο ευρώ. Ο δάσκαλος δεν ξέρει τι να απαντήσει.

Επειδή, όπως λέει και το σποτ, με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε, ο παραλληλισμός που έκανε το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ, του κόμματος που φέρεται να είναι εκ των δύο που διεκδικούν την πρωτιά στις επικείμενες εκλογές, είναι τουλάχιστον ατυχής και προκαλεί την ελληνική οικογένεια. 
Πρώτον, διότι η Ν.Δ είναι εκ των κομμάτων που στήριξαν τις πολιτικές του Δ.Ν.Τ την τελευταία διετία και δεύτερον επειδή χάριν των εκλογών επανένταξε στις τάξεις της  στελέχη, που καμία σχέση δεν έχουν με την ολοκλήρωση της Ευρώπης. Ως εκ τούτου, η Ν.Δ κάνει επιλεκτική χρήση της ευρωπαϊκής ιδέας και στο βωμό του προεκλογικού οφέλους δεν διστάζει να ασχοληθεί με το μέλλον των παιδιών διαγράφοντας τις ιστορικές της ευθύνες για τη σημερινή κρίση, κατατάσσοντας για παράδειγμα, την πρόσφατη περίοδο 2004-2009 στα..."Μυστικά του βάλτου". 


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP