6/6/12

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ
Το Τμήμα Αθλητισμού του ΝΠΔΔ  ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού διοργάνωνε τον  1ο Ποδηλατικό Αγώνα Δεξιοτεχνίας. Το πρωινό του Σαββάτου στις 2 Ιουνίου, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Περαίας γέμισε παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών, με τα ποδήλατα τους.

Ο αγώνας σημείωσε μεγάλη επιτυχία από κάθε πτυχή της διοργάνωσης. Ο στόχος της εκδήλωσης επιτεύχθηκε. Περίπου εκατόν πενήντα μικροί αναβάτες συναγωνίστηκαν, περνώντας τα εμπόδια με δεξιοτεχνία, αθλήθηκαν με το ποδήλατο τους, διασκέδασαν και έζησαν μια διαφορετική εμπειρία.
Οι αναβάτες από τον δήμο Θερμαϊκού, από γειτονικούς δήμους, από την Θεσσαλονίκη, από το παιδικό τμήμα ποδηλασίας του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, συναγωνίστηκαν σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης τους.  
Οι νικητές είναι:
                               Στην κατ. Α’ (γεν. 2006-2003) ανάμεσα από 61 συμμετέχοντες την 1η θέση κατέλαβε ο Γιοβάνης Αχιλλέας (2003) με χρόνο 1’:10’’ και 0 βαθμούς ποινής, την 2η θέση ο Γιαννακός Βασίλης (2003) με χρόνο 1’:14’’ και 3 βαθμούς ποινής και την 3η θέση ο Κόλα Έρντι (2003) με χρόνο 1’:16’’ και 5 βαθμούς ποινής.

                                 Στην κατ. Β’ (γεν. 2002-2000) ανάμεσα από 62 συμμετέχοντες στην 1η θέση τερμάτισε ο Δημακάκος Αριστείδης (2001) με χρόνο 0’:52’’ και 0 βαθμούς ποινής, στην 2η θέση ο Μπαχατούρης Αναστάσιος (2001) με χρόνο 1’:02’’ και 0 βαθμούς ποινής και στην 3η θέση ο Χατζής Δημήτρης (2002) με χρόνο 1’:04’’ και 0 βαθμούς ποινής.
                                  Στην κατ. Γ’ (γεν. 1999-1997) ανάμεσα από 19 συμμετέχοντες στην 1η θέση αναδείχτηκε ο Εμινώβ Γιάννης (1999) με χρόνο 0’:45’’ και 0 βαθμούς ποινής, στην 2η θέση ο Κιρσανίδης Βλαδίμηρος (1999) με χρόνο 1’:06’’ και 0 βαθμούς ποινής και στην 3η θέση ο Παπαζαχαρίου Νίκος (1999) με χρόνο 1’:07’’ και 0 βαθμούς ποινής.    
Τον αγώνα τίμησαν με την συμμετοχή τους οι μικροί και οι μεγάλοι ποδηλάτες του Ποδηλατικού Ομίλου ΒΕΛΟΣ Θεσσαλονίκης μαζί με τους προπονητές τους Γεωργιάδη Κώστα, Σμιλιάνη Κώστα και Κουρπέτη Δημήτρη.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες – αναβάτες που έλαβαν μέρος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Αλεξανδρής Γιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Θερμαϊκού κ. Λαζαρίδης Γιώργος και κ. Βασιλειάδης Γιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Θερμαϊκού κ. Βογιατζής Χρήστος και ο Τοπικός Σύμβουλος Περαίας κ. Ρεγκάς Φώτης.
Επίσημοι προσκεκλημένοι, οι οποίοι και τίμησαν τον αγώνα καθ’ όλη την διάρκεια του, ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης ΕΠΣΜΑΘ κ. Ρέππας Γιώργος. Ο κ. Θωμάς Τιμαμόπουλος ως μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) ως Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜΑΘ. Και η Πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου ΒΕΛΟΣ Θεσσαλονίκης κα. Δάκου Κάτια.

Ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. κ. Τσακμάκας Γιάννης, ο Υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Τροκάνας και οι υπάλληλοι του Τμήματος θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. και τον Π.Ο. ΒΕΛΟΣ για το ενδιαφέρον, την βοήθεια και την προθυμία με την οποία ανταποκρίθηκαν.
Όλους τους μικρούς αναβάτες, τους αθλητές του Π.Ο. ΒΕΛΟΣ και τους προπονητές τους, τους αθλητές του ΆΡΗ Θεσσαλονίκης και του προπονητή τους κ. Μήττα Θωμά για την συμμετοχή τους στον αγώνα.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς της διοργάνωσης, το κατάστημα Ποδηλάτων Ballistic Bike Center στην Περαία, την Σουρωτή Α.Ε., το κατάστημα με αυτοματισμούς γραφείου του Φαφέσα Νικόλαου, την ιστοσελίδα www.paidikihara.gr, την βιοτεχνία ενδυμάτων jnc sports wear, το all day café bar THEROS και την Τ.Ε.Θ. ΟΤΑ Α.Ε
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΔΗ.Κ.Ε.Θ. για την παραχώρηση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Περαίας, στην εθελοντική ομάδα ΕΘΟΠΑΚ, στην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μηχανιώνας κα. Λίολιου Μαίρη για την άμεση ανταπόκριση τους, στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Καλαμαριάς για τον δανεισμό εξοπλισμού, στον κ. Γιώργο Καράμπαλη για την ηχητική και φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και στον κ. Κόκορη Δημήτρη για την γενική βοήθεια του.
Η συμμετοχή, το ενδιαφέρον και η βοήθεια όλων των παραπάνω συνετέλεσε στην επιτυχή έκβαση του 1ου Ποδηλατικού Αγώνα Δεξιοτεχνίας.
Ευχαριστούμε όλους θερμά και ανανεώνουμε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Ο Υπεύθυνος του
Τμήματος Αθλητισμού
του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΚΑΝΑΣ
www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP