30/4/12

Καθαρισμός της παραλίας Αγγελοχωρίου  Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, συμμετέχοντας στην Πανελλήνια καμπάνια «Lets do It Greece», οργάνωσε τον καθαρισμό της παραλίας του Τοπικού Διαμερίσματος Αγγελοχωρίου του Δήμου Θερμαϊκού, την Κυριακή 29 Απριλίου 2012, με την συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου Αγγελοχωρίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φάρος» Αγγελοχωρίου.

Την προσπάθεια αυτή υποστήριξαν κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Αγγελοχωρίου, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φάρος» Αγγελοχωρίου, μέλη του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πρόληψης Αντιμετώπισης Καταστροφών Θερμαϊκού, το Λιμενικό Τμήμα Μηχανιώνας και το Κέντρο υγείας Μηχανιώνας.
Κατά τη συλλογή των απορριμμάτων έγινε διαχωρισμός τους σε ανακυκλώσιμα και μη (σακούλες έγχρωμες και μαύρες αντίστοιχα).
Συνολικά μαζεύτηκαν 60 σακούλες με οικιακά απορρίμματα, 40 σακούλες ανακυκλώσιμα απορρίμματα και 5 φορτία ογκωδών απορριμμάτων.
Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος διέθεσε τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό της (απορριμματοφόρα, φορτηγά, ακτοκαθαριστής, κλπ) για τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων μετά τη συλλογή τους.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Πρασίνου – Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Κωνσταντίνος Βογιατζής ευχαρίστησε  τη συνδρομή  και  την προσπάθεια όλων των συνδημοτών  που διέθεσαν το χρόνο τους για τον καθαρισμό αυτής της παραλίας και τόνισε "συνεχίσουμε την προσπάθεια με καθαρισμούς και άλλων ακτών του Δήμου μας κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού."
www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP