9/4/12

Προμήθεια Ελαιολάδου από τον Δήμο Θερμαϊκού

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Δημοτών, υπό την αιγίδα του Δήμου Θερμαϊκού, και συν-εκτιμώντας τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι, αποφάσισε να προχωρήσει σε ενέργειες που θα στηρίξουν την τοπική κοινωνία και τις οικογένειες που δοκιμάζονται από την έλλειψη πόρων για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για την επιβίωση.

Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία για την προμήθεια πατάτας και ρυζιού της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, προχωρήσαμε στις απαραίτητες ενέργειες για την προμήθεια Ελαιολάδου, αρίστης ποιότητας, που είναι ένα από τα κύρια είδη διατροφής και πλεονεκτεί έναντι των άλλων, τόσο για την μεγάλη θρεπτική του αξία όσο και για τη δυνατότητα να διατηρείται αναλλοίωτο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έπειτα από σχετική επικοινωνία, και αφού συμβουλευτήκαμε ειδικούς, εξασφαλίσαμε την καλύτερη ποιότητα, πιστοποιημένου και ελεγμένου Ελαιολάδου, στις παρακάτω αντίστοιχες τιμές:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΟΞΥΤΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙΜΗ
Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο «ΦΙΛΑΙΟΣ» ΠΓΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Τυποποιημένο
Δοχείο μεταλλικό 5 lit 0,1 έως 0,4 % TUV & AGROCERT
15 €

Παρθένο Ελαιόλαδο Χαλκιδικής (περιορισμένης διαθεσιμότητας) Τυποποιημένο Δοχείο
Μεταλλικό
5 lit 0,4 – 1 % EUROCERT
ΕΣΥΔ 13 € (παραγγελίες κατά σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλ.)

• Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 13%.
• Η πληρωμή θα γίνεται απευθείας από τους καταναλωτές στους παραγωγούς.

• Οι παραγγελίες θα γίνονται ονομαστικά και οι αποδείξεις θα κοπούν κατά τη διανομή.

• Οι ενδιαφερόμενοι θα συμπληρώνουν το ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΛΑΔΙ, που διατίθεται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο:

• https://sites.google.com/site/anaptyxiakos2005/news

• Οι παραγγελίες θα στέλνονται στο e-mail: alexkalambo@gmail.com

• Για όσους δεν χρησιμοποιούν το διαδίκτυο θα βρίσκουν το ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ στα δημοτικά καταστήματα Περαίας, Νέας Μηχανιώνας και Επανομής, και στο Κ.Ε.Π. Ν. Επιβατών, από την Μεγ. Δευτέρα έως και την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
• Αφού συμπληρώνουν το Έντυπο Παραγγελίας θα το "ρίχνουν" στις ειδικές κάλπες που θα έχουν στηθεί από το Δήμο για τον σκοπό αυτό.

• Μετά την συγκέντρωση των ΕΝΤΥΠΩΝ, θα γίνουν οι σχετικές παραγγελίες και θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο τόπος που θα διανεμηθεί το Ελαιόλαδο.

• Περισσότερες πληροφορίες για την πιστοποίηση και την Κοινοπραξία παραγωγής του έξτρα παρθένου Λακωνίας θα βρείτε στην σελίδα του παραπάνω ιστότοπου.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP