16/3/12

Νέες δεντροφυτεύσεις στο δήμο Θέρμης

Δύο νέες εθελοντικές εξορμήσεις δεντροφυτεύσεων διοργανώνει η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου Θέρμης στο πλαίσιο της προσπάθειας της για την ενίσχυση του πρασίνου στην περιοχή.
Οι νέες αυτές δεντροφυτεύεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17
Μαρτίου στη Σουρωτή στις 9:30 π.μ. σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Σουρωτής και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θέρμης.
Την Κυριακή 18 Μαρτίου ακολουθεί η εθελοντική εξόρμηση δεντροφύτευσης στην περιοχή αναδάσωσης του Τριαδίου και ώρα 9:30 π.μ. (η προσέλευση θα γίνει στο τέρμα του οικισμού προς Φράγμα Τριαδίου, στην περιοχή των κοιμητηρίων) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης και τους φοιτητές του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ.
Η εξόρμηση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια του Δήμου να δημιουργήσει ένα νέο δάσος από 30.000 χιλιάδες δέντρα μέσω της αναδάσωσης συνολικής έκτασης 180 στρεμμάτων στο Τριάδι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σωκράτη Σαμαρά τηλ.:6977 606019


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP