20/3/12

Παγκόσμια Ημέρα για τον Ύπνο – Στήριξη από ειδικούς επιστήμονες στην πλατεία της Θέρμης


Όποιοι υποφέρουν από αϋπνίες, ροχαλητό και άπνοιες, υπνηλίες την ημέρα, κεφαλαλγίες, αίσθημα κόπωσης, απώλεια μνήμης κ.α. μπορούν να συζητήσουν με εξειδικευμένους ιατρούς του Ινστιτούτου Μελέτης Έρευνας και Τεχνολογικής Υποστήριξης του Απνοϊκού Συνδρόμου την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 από τις 10:00 έως τις 20:00 στην κεντρική πλατεία Παραμάνα της Θέρμης.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Κέντρου Μελέτης Διαταραχών Ύπνου που δημιουργήθηκε από την ομάδα εθελοντών του Δήμου Θέρμης και ξεκινά τη λειτουργία του από την Τετάρτη 28 Μαρτίου στη Θέρμη.
Το Κέντρο προσφέρει υποστήριξη και ενημέρωση από ομάδα εξειδικευμένων ιατρών του μη – κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Μελέτης Έρευνας και Τεχνολογικής Υποστήριξης του Απνοϊκού Συνδρόμου για την αντιμετώπιση του ροχαλητού, των διακοπών της αναπνοής κατά τον ύπνο, την ανεξήγητη υπνηλία ημέρας καθώς και για το πώς οι διαταραχές αυτές μπορούν να οδηγήσουν σε καρδιακές αρρυθμίες, αρτηριακή πίεση, σακχαρώδη διαβήτη, δυσλιπιδαιμία, παχυσαρκία και άλλα νοσήματα.
Οι επισκέψεις στο Κέντρο Μελέτης Διαταραχών του Ύπνου θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του τομέα εθελοντισμού του Δήμου Θέρμης στην οδό Απ. & Γρ. Ταβάκη 28, μετά από ραντεβού στο τηλέφωνο 2310466555.

.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP