16/3/12

Διανομή προϊόντων στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Θερμαϊκού

Περατώθηκε η συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας των προϊόντων πατάτας και ρυζιού από τους κατοίκους του Δήμου μας και θα ακολουθήσει η διανομή των παραπάνω προϊόντων στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Θερμαϊκού ως εξής:
α. Στους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Επανομής και
Μεσημερίου την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 και ώρα 9:00 το πρωί στο παλιό Ιπποδρόμιο, πίσω από το Γυμνάσιο – Λύκειο Επανομής.
β. Στους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Ν.Μηχανιώνας, Κερασιάς και Αγγελοχωρίου, την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 και ώρα 12:00 το μεσημέρι , στο χώρο που διενεργείται η Λαϊκή Αγορά της Ν.Μηχ/νας, απέναντι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μηχ/νας.
γ. Στους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Περαίας, Ν.Επιβατών και Αγίας Τριάδας, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 και ώρα 9:00 το πρωί, στο πάρκινγκ του δημοτικού πάρκου στη γωνία Ανθέων και Φιλίππου στην Κάτω Περαία.
Οι κάτοικοι του Δήμου Θερμαϊκού θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά και μόνο από τον σταθμό διανομής του τόπου κατοικίας τους που δήλωσαν στο έντυπο παραγγελίας.
Η τιμή διάθεσης των προϊόντων είναι ως εξής:
Πατάτες σε συσκευασία των 20 κιλών προς 5,00ευρώ (0,25/κιλό)
Ρύζι ΜΠΟΝΕΤ 5κιλη συσκευασία προς 3,90ευρώ (0,78ευρώ/κιλό)
Ρύζι ΝΥΧΑΚΙ 5κιλη συσκευασία προς 3,70ευρώ (0,74ευρώ/κιλό)
Ρύζι ΓΛΑΣΣΕ 5κιλη συσκευασία προς 4,25ευρώ (0,85ευρώ/κιλό)
Ρύζι ΚΑΡΟΛΙΝΑ 5κιλη συσκευασία προς 5ευρώ (1,00ευρώ/κιλό)
Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει με προτεραιότητα σε όσους συμπλήρωσαν και παρέδωσαν τα έντυπα παραγγελίας.
Παράλληλα για όσους επιθυμούν θα διατίθενται από παραγωγό της Θάσου ελιές μαύρες σταφιδωτές τύπου Θρούμπα προς 3,50ευρώ το κιλό, χωρίς προηγούμενη παραγγελία.
Ο Δήμος δεν εμπλέκεται στην οικονομική συναλλαγή μεταξύ παραγωγών και πολιτών.


1 σχόλια:

Ανώνυμος,  21 Μαρτίου 2012 - 7:24 μ.μ.  

Επανομη 12/3/2012

1η ερώτηση

Κ. Πρόεδρο Δημοτικου Συμβουλιου Θέλω να μου γνωστοποιήσεται με ποια απόφαση Δ.Σ. του Δήμου ή Νομικου Προσώπου του Δήμου αποφασίστηκε η διανομή νωπής πατάτας και ρυζιού.
Ο Δήμος μας οφείλει να στηρίξει τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Επειδή υπάρχει επιτακτική ανάγκη σημερα να ειμαστε κοντα στους ανθρώπους αυτούς , με το θεσμό κοινωνικού παντοπωλείου προσφέρονται διάφορα διατηρησιμα προϊόντα. Τα οποία και πολύ σωστά διανέμει στους άπορους συμπολίτες της.
Η κίνηση όμως να γίνει διανομή των παραπάνω προϊόντων πατατας και ρυζιου μας βρίσκει κάθετα αντίθετους διότι αποπροσανατολίζει από τα κυρίαρχα προβλήματα τους δημότες μας, λαϊκίζουμε αντιγράφοντας δυστυχώς άλλους δήμους ακολουθωντας κατα γραμμα .τις εντολές των Μ.Μ.Ε. που θέλουν να κρύψουν τους ενόχους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση τον τόπο μας.
Και το κυριότερο αποδεχόμαστε τη διάλυση της αγοράς όταν με τέτοιους μεθοδους αποκαλούμε όλους τους επαγγελματίες της αγοράς μεσάζοντες.
Για του λόγου το αληθές επισυνάπτονται τιμές των παραπάνω προϊόντων απο την Κ.Α.Θ. Α.Ε. το προηγουμενο τριμηνο 1/1/2012 εως 15/3/2012 για
να γινει ορατο σ ολους τους δημοτικους συμβουλους οτι τετοιες αποφασεις
εκθετουν τα Δημοτικα Συμβουλια των Δημων .
Η λυση αγαπητοι συμβουλοι ειναι ο ελεγχος και η ορθολογικη λυση της
αγορας και οχι η διαλυση της.
Πεδιο λαμπρο για την Τοπικη Αυτοδιοικηση ειναι η μειωση των ανταποδοτικων
στο νερο και στα δημοτικα τελη.


2η ερωτηση Ζητώ ενημέρωση για την πολύ άσχημη εικόνα των ασφαλτοστρωμένων δρόμων στη δημοτική ενότητα Επανομής που έχει γίνει επικινδυνη για την κυκλοφορια
πεζων και τροχοφορων.


Με εκτιμηση


Παραδεισης Γρηγορης

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP