5/3/12

Διανομή φθηνής πατάτας Νευροκοπίου και ρυζιού από παραγωγούς της Χαλάστρας στο Δήμο ΘερμαϊκούΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Θερμαϊκού στοχεύοντας στην στήριξη των νοικοκυριών, ύστερα από τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται καθημερινά στο οικονομικό περιβάλλον, λαμβάνει μέτρα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας για τους δημότες μας.

Σήμερα, ξεκινά μια πρωτοβουλία για τη διανομή φθηνής πατάτας Νευροκοπίου και ρυζιού Χαλάστρας, χωρίς μεσάζοντες, στους κατοίκους του Δήμου μας.
Σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου θα διατεθούν πατάτες στον Δήμο μας στην πολύ χαμηλή τιμή των 0,30 λεπτών το κιλό, σε συσκευασία των 10 κιλών.
Επίσης, σε συνεργασία με τους ρυζοπαραγωγούς του Αγροτικού Συν/σμού Χαλάστρας Α΄ θα διατεθεί ρύζι στις παρακάτω τιμές.
Ποικιλία:
• ΜΠΟΝΕΤ: 0,78€ / κιλό, ΝΥΧΑΚΙ: 0,74€ / κιλό, ΓΛΑΣΣΕ: 0,85€ / κιλό, ΚΑΡΟΛΙΝΑ: 1,00€ / κιλό

Σημειώνεται ότι το ρύζι διατίθεται σε συσκευασία των πέντε (5) κιλών.
Ο Δήμος δεν εμπλέκεται στην οικονομική συναλλαγή μεταξύ παραγωγών και πολιτών.
Καλούμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, που επιθυμούν να προμηθευτούν τα παραπάνω προϊόντα να συμπληρώσουν το έντυπο παραγγελίας, που διατίθεται ηλεκτρονικά στο www.thermaikos.gr ή σε έντυπη μορφή στα δημοτικά καταστήματα της Περαίας, Νέας Μηχανιώνας και Επανομής, από την ερχόμενη Τετάρτη, 7 Μαρτίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, έως την Τετάρτη 21 Μαρτίου.
Μετά τη συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας και σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, που θα καθοριστεί κατόπιν ενημέρωσης σας, θα γίνει η διάθεση των προϊόντων από τους ίδιους τους παραγωγούς.

Ο Α Ν Τ Ι Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ

Ιωάννης Βασιλειάδη

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP