2/3/12

Κέντρο Πολιτισμού Ν. Ρυσίου και η Π.Ο.Σ.Α.Ρ. ( Πανελληνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας


  Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας (Π.Ο.Σ.Α.Ρ.) λάβαμε  δελτίο τύπου που μας ενημερώνει για την εκδήλωσή του:
"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την Ομόφωνη Απόφαση του Δ.Σ της ΠΟΣΑΡ, μετά από εισήγηση της νεολαίας μας, να
διοργανώσει η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΣΑΡ τον καθιερωμένο ετήσιο χορό της. Έτσι η 15 Ιανουαρίου 2012 αποτελεί ημέρα Ορόσημο για τους Νέους μας, διότι έβαλαν τα θεμέλια για ενεργή συμμετοχή στις δραστηριότητες της ΠΟΣΑΡ !! Για την Διάδοση και Διάσωση της Ιστορίας μας, από τη θέση τώρα πια του ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ του «ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΙΚΟΥ ΓΛΕΝΤΙΟΥ»! το οποίο και θα γίνει το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 ,στο Κέντρο FOCUS στη Θεσσαλονίκη ,στην περιοχή του Αεροδρομίου.
Τόπος λοιπόν η Θεσσαλονίκη, μια που φέτος θα γιορταστούν τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της……γιατί Κοσμοπολίτισσα Πόλη καθώς είναι θα προσελκύσει όλους μας για να παραστούμε στο ΓΛΕΝΤΙ ΜΑΣ.. και μάλιστα στην Ανατολική πλευρά της πόλης ..ώστε να έχουν ευκολότερη πρόσβαση και τα Αδέλφια μας από τη Θράκη…!


Σε μια αίθουσα που θα «Μυρίζει» Ανατολική Ρωμυλία…καθώς ο κάθε σύλλογος μπορεί να φέρει αντικείμενα παραδοσιακά.. πολύτιμα…και μοναδικά…Για μια Ανεπανάληπτη.. Αξέχαστη βραδιά.. !με τους ήχους της γκάϊντας.. με το Καβάλι.. τη Φλογέρα..! και με τις Μοναδικές φωνές των Αδελφών Ανατολικορωμυλιωτών Μουσικών μας…!


Η παρουσία σας είναι σημαντική ..θα Ανταμώσουμε …θα Γνωριστούμε καλύτερα…θα Ξαναζήσουμε Μοναδικές Στιγμές Γλεντιού των παππούδων μας ..στις Αλησμόνητες Πατρίδες μας..! Αποκτώντας πνεύμα Συλλογικότητας…Αυτοπεποίθησης… και Ενότητας…θα ακουστούν ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ..!Οι δραστηριότητές μας δεν γίνονται από εμάς για εμάς ,αλλά από εμάς για όλους τους άλλους.. και επιτυχία μας θα είναι να διασκεδάσουν μαζί μας και οι φίλοι/φίλες της ΠΟΣΑΡ….!


Για την ΝΕΟΛΑΙΑ μας είναι ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και πλέον να γίνουν μια μεγάλη ΟΜΑΔΑ που στα πλαίσια της Συνεργασίας –Ισότητας- Αλληλεγγύης- θα μπορέσουν να συνεχίσουν άξια το έργο των Μεγαλύτερων για την ανάδειξη της Παράδοσής μας και με την σειρά τους να την κληροδοτήσουν στα παιδιά τους…!


Πρόκειται θα λέγαμε καλύτερα για ένα Πανελλήνιο Αντάμωμα..!"

. Τηλ επικοινωνίας αρχικά: 674 104772. Ευδοκία Παπαχρηστούδηwww.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP