2/2/12

Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές του Δήμου Θερμαϊκού

Γραφείο Τύπου :Κων/να Τάπρα

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η εκδήλωση για την βράβευση των πρωτευσάντων μαθητών των Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ του Δήμου μας, καθώς και των πέντε (5) εισαχθέντων μαθητών με τον μεγαλύτερο γενικό βαθμό πρόσβασης στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΚΑΠΠΑ 2000, στην Περαία.

«Μια ζεστή αγκαλιά και ένα φιλί είναι η επιβράβευση των γονιών στα παιδιά τους όταν αυτά τους μεταφέρουν την είδηση της εισαγωγής τους στα ΑΕΙ ή τα ΤΕΙ της χώρας μας… Την ίδια χειρονομία κάνουμε και οι υπόλοιποι γονείς όταν τα παιδιά μας προάγονται στην επόμενη τάξη με αριστείο εξαιρετικής απόδοσης στα μαθήματά τους. Δεν πρέπει, όμως, και η δημοτική αρχή να απονείμει τα εύσημα στις προσπάθειες και τους αγώνες που κατέληξαν σε επιτυχία;», αναρωτήθηκε ο Δήμαρχος, Ιωάννης Αλεξανδρής, και έκλεισε το σύντομο χαιρετισμό του επισημαίνοντας τα εξής: «Έτσι, η αντιδημαρχία Παιδείας, σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δήμου μας διοργανώνει αυτή τη βραδιά για να πει με τον δικό της τρόπο το «μπράβο» σε όλους τους μαθητές, στους καθηγητές και τους γονείς τους. Συγχαρητήρια σε όλους σας... Να είστε γεροί, να κάνετε όνειρα, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, και να στοχεύετε ψηλά».
Την εκδήλωση χαιρέτισαν, επίσης, οι: Αντιδήμαρχος Παιδείας, Ιωάννης Βασιλειάδης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Θερμαϊκού, Άννυ Βουλγαράκη, με τον οποίο συνδιοργανώθηκε η τελετή.
Οι χορωδίες του 1ου ΓΕΛ Θερμαϊκού, 1ου και 2ου Γυμνασίου Περαίας, Γυμνασίου Νέων Επιβατών, 1ου Γυμνασίου και 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μηχανιώνας πλαισίωσαν την τελετή, ενώ στο φουαγιέ του θεάτρου εκτίθονταν έργα ζωγραφικής των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Νέας Μηχανιώνας, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Δώρα Τσαρούχα και του Γυμνασίου Νέων Επιβατών, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Γεωργία Χατζηκυππαρίδου.
Ακολουθεί λίστα με τα ονόματα των μαθητών που βραβεύτηκαν, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Κυριάκος Στεφανίδης, οι Αντιδήμαρχοι, Κων/νος Βογιατζής, Κων/νος Κούτουκας και Γεώργιος Λαζαρίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και μέλη των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, ο υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Παλαιστής, Διευθυντές σχολείων, εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων και, φυσικά, οι γονείς, κηδεμόνες, συγγενείς και φίλοι των μαθητών.


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP