16/1/12

Λαϊκή Επιτροπή Θερμαΐκού

Η αγωνιστική, μαζική και οργανωμένη παρέμβαση έφερε αποτελέσματα. Ανοιχτή επιστολή προς τους συνδημότες μας.Η Λαϊκή Επιτροπή Θερμαϊκού έδωσε το αγωνιστικό της ραντεβού την Παρασκευή (13/1/2012) στις 10 το πρωί, στα γραφεία της ΔΕΗ στην Παπαναστασίου, μια συνάντηση που πλαισιώθηκε μαζικά. Βρέθηκε εκεί για δύο λόγους, ο πρώτος για να καταθέσει αποδείξεις πληρωμής του ρεύματος, χωρίς το χαράτσι και υπεύθυνες δηλώσεις άρνησης πληρωμής του χαρατσιού δεκάδων συνδημοτών μας.
Μαζί κατέθεσε και το πρακτικό παράδοσης τους, το οποίο παραλήφθηκε και υπογράφηκε από τη διευθύντρια. Στο πρακτικό τονίζονταν ότι η μερική πληρωμή οφείλεται στο ότι θεωρούμε το φόρο αυτό εντελώς άδικο και παράνομο και γιατί έχουμε πραγματική αντικειμενική αδυναμία, δηλαδή σοβαρή οικονομική δυσπραγία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και δεν μπορούμε να πληρώσουμε όλο το λογαριασμό μαζί με το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. Ο δεύτερος λόγος ήταν η απαίτηση άμεσης επανασύνδεσης του ρεύματος σε σπίτι συνδημότη μας, χωρίς προϋποθέσεις, το οποίο είχε διακόψει η ΔΕΗ λόγω αδυναμίας πληρωμής του λογαριασμού κατανάλωσης. Η αρχική απάντηση προς το αίτημά μας, ήταν αρνητική, αφού όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι , έπρεπε πρώτα να ικανοποιηθούν από τη μεριά του καταναλωτή, κάποιες προϋποθέσεις μεταξύ αυτών και η πληρωμή της πρώτης δόσης του χαρατσιού. Με την αποφασιστική παρέμβαση όμως της Λαϊκής Επιτροπής ο συνδημότης μας πήρε παράταση από την εφορία δέκα περίπου ημερών και η ηλεκτροδότηση στο σπίτι του αποκαταστάθηκε το ίδιο απόγευμα.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΊΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΡΜΑΊΚΟΥ.
Με περισσότερη ένταση να εκδηλώσουμε τώρα την ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ
Γιατί δεν έχουμε και δεν θέλουμε.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP