24/1/12

Εκδήλωση με θέμα «Δωρεά Οργάνων ένα δώρο ζωής» την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 στο δήμο Θέρμης.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί, αλλά και άνθρωποι που έχουν βιώσει τη δωρεά οργάνων θα φωτίσουν όλες τις πλευρές αυτής της τόσο σημαντικής πράξης σε μια εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Θέρμης σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και την Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία.
Οι μεταμοσχεύσεις στη χώρα μας, αυτή η τόσο σημαντική μορφή προστασίας της υγείας του ανθρώπου, γνωρίζουν παρακμή και όχι ακμή.
Τα ποσοστά των μεταμοσχεύσεων μειώνονται, όπως μειώνεται και η θέση μας στον πίνακα των πολιτισμένων χωρών που χρησιμοποιούν αυτή την πολύ κρίσιμη μέθοδο της ιατρικής επιστήμη. Η εκδήλωση με τίτλο «Δωρεά Οργάνων ένα δώρο ζωής» διοργανώνεται την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 στις 18:30 στην αίθουσα Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης (Δημητρίου κ Καραολή και Καπετάν Χάψα γωνία).
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Δημήτριος Γάκης-Αντιπρόεδρος του ΕΟΜ (Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων),Δ/ντής Χειρουργικής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων και ομιλητές ο κ. Nικόλαος Τάσκος, Καθηγητής Νευρολογίας Α.Π.Θ. με θέμα: "Εγκεφαλικός θάνατος ",η κ. Ζαχαρούδη Δήμητρα, Συντονίστρια Μεταμοσχεύσεων του Γραφείου Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Β. Ελλάδος, με θέμα "Η διαδικασία της δωρεάς οργάνων" και ο κ. Νικόλαος Κόϊος, Θεολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, με θέμα: "Η θέση της εκκλησίας".
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από προβολή ταινίας με θέμα τη δωρεά οργάνων


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP