29/11/11

Ο Δήμος Θερμαϊκού στο ραδιόφωνο από το βήμα του FM 100,6

Απο το Γραφείο Τύπου
Κων/να Τάπρα
ΔΕ Δημοσιογράφων

"Ο Δήμος Θερμαϊκού πρόκειται να ξεκινήσει μια σειρά ενημερωτικών εκπομπών στη ραδιοφωνική συχνότητα FM 100,6 της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας Θεσσαλονίκης (ΔΕΠΘΕ.
Πιο συγκεκριμένα, ο FM 100,6 (που εκπέμπει και διαδικτυακά, http://media.fm100.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=59)
προσφέρει βήμα σε φορείς του νομού, που θα λειτουργήσουν σε εθελοντική βάση και χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση προς τη ΔΕΠΘΕ.
Έτσι, ο Δήμος Θερμαϊκού θέλοντας να ακουστεί η «φωνή» του μέσω ενός φορέα τόσο πληροφοριών, όσο και μουσικής, θα βρίσκεται στον «αέρα» από την Τετάρτη 30/11/2011 και κάθε Τετάρτη από τις 14.00΄ έως 15.00΄.
Την επιμέλεια και παρουσίαση της εκπομπής θα έχει το Γραφείο Τύπου του Δήμου και η εργαζόμενη σε αυτό με την ειδικότητα ΔΕ Δημοσιογράφων, Κωνσταντίνα Τάπρα. Η τεχνική υποστήριξη του προγράμματος του FM100,6 θα παρέχεται από επαγγελματίες του δημοτικού ραδιοφώνου. Η θεματολογία του θα καλύπτει όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής της πόλης μας (πολιτισμός, εκπαίδευση, κοινωνικά θέματα), γι’ αυτό και οι προτάσεις σας θα είναι χρήσιμες σε μας για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη και εγκυρότερη ενημέρωση των συμπολιτών μας."

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP