23/11/11

Παρουσιάστηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Δημοτικής Ενότητας Μηχανιώνας

Η οργανωτική δομή πάνω στην οποία στηρίζεται ο θεσμός του Κοινωνικού Παντοπωλείου παρουσιάστηκε στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη Νέας Μηχανιώνας.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Μηχανιώνας,
προσφέροντας είδη διατροφής, απορρυπαντικά και γενικότερα τα είδη πρώτης ανάγκης. Οι δικαιούχες οικογένειες, που επιλέγονται με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, όπως: η απορία, η εν γένει οικογενειακή και περιουσιακή κατάσταση, οι συνθήκες στέγασης, η τυχόν ύπαρξη προβλημάτων υγείας κλπ., μπορούν να απευθύνονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, στο υπόγειο, στο γραφείο Μονάδας Κοινωνικής Μέριμνας, κατά τις ώρες: 7:00 - 15:00 και στο τηλέφωνο: 2392330368.
«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης παρουσιάζουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην κοινωνία της Μηχανιώνας, καταδεικνύοντας τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεργάζεται με τον ιδιωτικό τομέα με γνώμονα την κοινωνική προσφορά. Ήδη, έχει ξεκινήσει η διαδικασία ίδρυσης Κοινωνικού Παντοπωλείου και στις άλλες δύο Δημοτικές Ενότητες», τόνισε ο Δήμαρχος, Ιωάννης Αλεξανδρής, στους πολίτες που παραβρέθηκαν στην ενημέρωση.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θερμαϊκού, Χρήστος Βογιατζής, επεσήμανε τα εξής: «Για πρώτη φορά θεσμοθετήθηκαν μια σειρά από προϋποθέσεις, τις οποίες πρέπει να πληρούν οι δικαιούχοι, ώστε να μην μοιράζουμε αλόγιστα το υστέρημα που μας προσφέρουν άλλοι συνδημότες μας».

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP