29/11/11

Δράσεις ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.Η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης Αντιμετώπισης Καταστροφών είχε έναν πολύ πλούσιο μήνα από άποψη δραστηριοτήτων και εκπαιδεύσεων. Συνεχίζεται με επιτυχία το πρώτο σχολείο εκπαιδεύσεως εθελοντών στα πλαίσια του οποίου διοργανώθηκαν μαθήματα αναρρίχησης και καταρρίχησης, δασοπυρόσβεσης, επικοινωνιών και ραδιοερασιτεχνισμού,
ακινητοποίησης μοτοσικλετιστή και απεγκλωβισμού από αυτοκίνητο, μαθήματα ναυαγοσωστικής και κατάδυσης, όπως και πιστοποίηση BLS . Τα μαθήματα ήταν θεωρητικά και πρακτικά και η παρακολούθηση τους υπήρξε μία απόλαυση για όλους τους συμμετέχοντες.

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στις εκπαιδεύσεις μας, αλλά και όλους τους εκπαιδευτές μας: τους Νίκο Χατζηνάκο – εκπαιδευτή αναρρίχησης και Βαγγελιώ Κατσάρα – εκπαιδεύτρια καταδύσεων, που είναι αμφότεροι και μέλη της ομάδας μας, την ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για το μάθημα της ναυαγοσωστικής, τον Στέλιο Βαιρλή – πρόεδρο της ΕΔΟΜΑΚ για το μάθημα δασοπυρόσβεσης, τους Ραδιοερασιτέχνες Σερρών που μοιράστηκαν τις πολύτιμες γνώσεις τους περί επικοινωνιών μαζί μας, όπως και το ΕΚΑΒ για τα μαθήματα απεγκλωβισμού – ακινητοποίησης και πιστοποίησης BLS ."


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP