21/11/11

ΟΧΙ! Δεν είμαι ελέφαντας Νο2

Του Κυριάκου Στεφανίδη

 Συνεχίζει να τρομοκρατεί τους δημότες να συκοφαντεί, και να προσβάλει την διοίκηση ο εκδότης της εφημερίδας «δημότης» και του sitee-delta. Επιμένει παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις των ειδικών να δημοσιεύει ξανάτο τι είπε ένας επιστήμονας στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου και να επαναλαμβάνει ότι «κανένας δε γνωρίζει τι γίνεται στο εσωτερικό της γης
και τι μπορεί να προκύψει ξαφνικά. Κανένας δεν μπορεί να μας ενημερώσει για το πόσα ακόμη χρόνια μπορούν να αντέξουν οι γεωτρήσεις μέσα στη γη». Χωρίς να γνωρίζει και χωρίς να έχει στοιχεία κατηγορεί την διοίκηση για καθυστέρηση. Με χαιρεκακία επισημαίνει ότι το δελτίο τύπου είναι ασύντακτο, αλλά ο ίδιος στην επόμενη πρόταση κάνει παιδαριώδη ορθογραφικά λάθη. Η άποψή μου είναι ότι η εμπάθεια και το μίσος είναι σοβαρή ψυχική ασθένεια που χρήζει αντιμετώπισης από ειδικούς.
Σε διαφορετικό μήκος κύματος κινήθηκε η αντιπολίτευση. Με επικοινωνιακό – πολιτικό τρόπο, η παράταξη «Θερμαϊκός-Νέα Πορεία»ζήτησε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά, αλλά προς τιμή τους δεν έπεσαν σε τόσο χαμηλό επίπεδο, ώστε να τρομοκρατούν τον κόσμο. Περιορίστηκαν απλά σε αναφορά των γεγονότων και τίποτε παραπάνω. Από τηνπαράταξη

 Του Κυριάκου Στεφανίδη

«Κοινωνία των Πολιτών», ο κος Παράσχου και ο κος Ζαβέρκοςπήγαν επιτόπου στις εγκαταστάσεις του φυσικού αερίου στην Επανομή, ώστε να έχουν ιδία άποψη και με πολύ υπεύθυνο και κομψό τρόπο ζήτησαν έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, με μια λιτή και κομψή επιστολή όπου αναφέρουν «εκφράζουμε την αγωνία μας και ζητούμε τις ανάλογες εγγυήσεις, ότι οι κάτοικοι της περιοχής δεν διατρέχουν κανένα απολύτως κίνδυνο . . .». Συγχαρητήρια λοιπόν στην Αντιπολίτευση.
Η διοίκηση από την άλλη μεριά ισχυρίζεται ότι εδώ και πολλές μέρες είχε την προφορική διαβεβαίωση από το ΙΓΜΕ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Επίσης αναφέρει ότι μετά την επείγουσα επιστολή της στο ΥΠΕΚΑπροκάλεσε την επίσκεψη του 6μελούς κλιμακίου των ΥΠΕΚΑ ΔΕΠΑ και ΙΓΜΕστην περιοχή οι οποίοιεξέδωσαν δελτίο τύπουόπου μας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Έτσι τίθεται θέμα διεξαγωγής έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου. Τέλος στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 23-11-2011 ο Δήμαρχος θα είναι στην διάθεση των δημοτικών συμβούλων για να δώσει οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί για το θέμα.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP