2/9/11

Ο εν αργία ευρισκόμενος κ. Ψωμιάδης....

Με ανακοίνωσή του ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης εγκαλεί τον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Μάρκο Μπόλαρη για την απουσία του από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Τρίτης 30-08-2011.
Ο εν αργία ευρισκόμενος κ. Ψωμιάδης επικρίνει τον εν εργασία απουσιάζοντα Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Παραβλέπει το γεγονός ότι ο ίδιος απουσίαζε από τη συνεδρίαση αυτή γιατί με ομόφωνη απόφαση του πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός χρόνου, με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος και τέθηκε σε αργία από τη θέση του Περιφερειάρχη.

Η απουσία του κ. Μπόλαρη δεν οφείλεται βέβαια σε αργία λόγω παράβασης καθήκοντος, αλλά, αντιθέτως, λόγω συμμετοχής του στη συνεδρίαση του Επιτελικού του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα τη συζήτηση του νομοσχεδίου «Ανασυγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με την παροχή υπηρεσιών Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης και άλλες διατάξεις».
Χρειάζεται να υπενθυμίσουμε στην περίπτωση αυτή τη θυμόσοφη παρατήρηση του λαού «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»;
Οι νοήμονες πολίτες μπορούν να αντιληφθούν τη σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις του εν αργία κ. Ψωμιάδη .


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP