1/9/11

Αφαίρεσαν τις μπαταρίες απο τους τράκτορες

Δολιοφθορές σημειώθηκαν στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) που έχει έδρα τη Δημοτική Κοινότητα Νέας Μηχανιώνας του δήμου Θερμαϊκού, τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου 2011. Άγνωστοι εισέβαλαν παράνομα στο χώρο του Σ.Μ.Α. και προξένησαν μηχανικές βλάβες σε τρεις τράκτορες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των containers με οικιακά απορρίμματα στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης.
Συγκεκριμένα έκοψαν όλα τα καλώδια φόρτισης των οχημάτων, τις σωληνώσεις των φρένων και αφαίρεσαν τις μπαταρίες των κινητήρων με κίνδυνο να προκληθούν τροχαία ατυχήματα και να κινδυνεύσουν οι ζωές των οδηγών.
Οι ζημιές που προκλήθηκαν δυσχεραίνουν σημαντικά το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας και δημιουργούν σοβαρές δυσλειτουργίες στην αποκομιδή και μεταφορά των οικιακών απορριμμάτων, καθώς μέχρι την αποκατάστασή τους δεν θα υπάρχει δυνατότητα εναπόθεσής των απορριμμάτων στα containers και μεταφοράς τους στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης.

Ο Αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας  κ. Κωνσταντίνος Βογιατζής καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές ως αντικοινωνικές, οι οποίες δεν συνάδουν στην ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων της περιοχής και παρακωλύουν την ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
Το συμβάν έχει καταγγείλει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Μηχανιώνας, ο οποίος δηλώνει ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του δήμου, ιδιαίτερα σε αυτή την τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία που απαιτεί συλλογική προσπάθεια όσο και ατομική ευθύνη.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP