20/7/11

Το δράμα του Γ. Παπανδρέου !...

Ποτέ άλλοτε, έλληνας πρωθυπουργός δεν βρέθηκε στην ιδιόμορφη και δύσκολη θέση, σαν αυτή που βρέθηκε και βρίσκεται ο Γ. Παπανδρέου.
Από τη μια να έχει κληρονομήσει μια χρεοκοπημένη, στην ουσία, χώρα, εξ αιτίας μιας διαχρονικής άσκησης στρεβλών πολιτικών και μιας εγκληματικής πρόσφατης 5ετους διακυβέρνησης
και από την άλλη να αντιμετωπίζει μια θλιβερή κατάσταση σε επίπεδο Ε.Ε. και Ευρωζώνης, λόγω συγκεκριμένων ανεπαρκών πολιτικών και Πολιτικών.
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε να κατηγορείται και ν΄ απολογείται και για το εσωτερικό και για το εξωτερικό, για τα εγκλήματα, τα λάθη, τις αναβλητικότητες και τις ανεπάρκειες των άλλων, κληροδοτών και εταίρων, οι οποίοι, κατά τύχη (;) ανήκουν όλοι στη Δεξιά !

Ο συρφετός του Καραμανλάκα κατέστρεψε την οικονομία, δίνοντάς της τη χαριστική βολή, ο Παπανδρέου κατηγορείται για τη χρεοκοπία της ! Και το εξοργιστικό είναι, πως πρωτοστατούντες στις κατηγόριες είναι εξέχοντα μέλη του καραμανλικού συρφετού της επάρατης 5ετίας, στους οποίους πρέπει ν΄ απολογείται !

Οι δεξιούρες (του κερατά) της τρόϊκας διαμόρφωσαν και επέβαλλαν το μνημόνιο και την άκρατη πολιτική της λιτότητας, επιμένοντας, αμετακίνητοι σ΄ αυτή, η κυβέρνηση κι ο πρωθυπουργός συγκεντρώνει τα βέλη της κριτικής και τις κατηγορίες, ακόμα (γαμώ τη καταδίκη μου γαμώ !...), και από τους εγχώριους …κερατάδες της Δεξιάς !

Οι συντήρες της μετριότητας και της ανεπάρκειας, πάνε και φέρνουν, είκοσι μήνες τώρα, το «ελληνικό πρόβλημα», σε επίπεδο ευρωζώνης, κάνοντας τη μια μαλακία πάνω στην άλλη, ο Γ. Παπανδρέου, στοχοποιείται ! Κι ας είναι αυτός, που από την πρώτη στιγμή έβαλε την ουσία του προβλήματος και τα πλαίσια, μέσα στα οποία θα έπρεπε και θα πρέπει ν΄ αντιμετωπισθεί και να λυθεί…

Μόνος εναντίον όλων, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, ο έλληνας πρωθυπουργός αγωνίζεται και βολοδέρνει, για να σώσει την Ελλάδα, ενάντια στα προβλήματα και τις δεξιές πολιτικές, συγκεντρώνοντας όλα τα πυρά της κριτικής και της πολεμικής.

Και καλά, να δέχεται κριτική από τα λαϊκά στρώματα, που υφίστανται τις βαριές συνέπειες της λιτότητας και το Κόμμα του, για το ό, τι συμφώνησε στις πολιτικές και τις επιταγές της τρόϊκας (με τη λογική του μονόδρομου…), αλλά να τον κατηγορούν, από πάνω και οι δεξιούρες, ένοχοι στο εσωτερικό, για την κατάντια της οικονομίας και της χώρας, και συνένοχοι στο εξωτερικό, των ανεπαρκών ηγετίσκων της Ε.Ε, αυτό κι αν είναι δράμα !...

logoplokies.blogspot.com

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP