19/7/11

Όπου γάμος και χαρά, ο... Πανίκας πρώτος

Δεν είναι σπόρος, δεν είναι μπόλι, κι όμως φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν. Τι είναι; Είναι το «αυτοφυές» επ' ονόματι Παναγιώτης Ψωμιάδης ή Πανίκας!
Το είχε επισημάνει η στήλη: μπορεί να τον «έπαψαν» από την περιφέρεια λόγω της γνωστής καταδίκης για τα χαριστικά στον «ασθενή» φίλο, ωστόσο, αυτός δεν είχε σκοπό να παρατήσει τόσο εύκολα τα όπλα και την καρέκλα.

Πήγε, λοιπόν, σήμερα ο επικεφαλής του «Άρματος Πολιτών» Γιάννης Δημαράς να επισκεφθεί τον Α/Ψωμιάδη, λέγε με και Διονύση, και τσουπ! Ναι και ο βασιλο-Πανίκας (το πρόθεμα «βασίλο» από το Ψωμιάδειο Βασίλειο της Κεντρικής Μακεδονίας).
Χαιρέτησε, και αφού είδε κάμερες, έκανε και τη δήλωση (μη χάσει), λέγοντας πως η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζει ένα γολγοθά, «όχι μόνο με τη στέρηση οικονομικών πόρων, αλλά και με τη σύγχυση αρμοδιοτήτων».

Συγγνώμη, «αυτοφυές» μου! Δηλαδή, εμείς οι πολίτες δεν αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα με εσάς; Π.χ., τη μείωση του προστίμου στον «ασθενή» φίλο, χρήματα που χάθηκαν από την περιφέρεια, άρα στέρηση από τους πολίτες που περίμεναν να δουν έργα και με αυτά τα χρήματα; ή ακόμη περισσότερο, σύμφωνα με την απόφαση Σώκου, δεν αντιμετωπίζουμε σύγχυση; Ψωμιάδη ακούμε, Διονύση περιμένουμε, Πανίκα βλέπουμε...
Αλήθεια, επί τη ευκαιρία, Πανίκα μου, διακοπές θα κάνετε, ή θα επιτρέψετε στο Διονύση να φύγει και να κάνει και τις δικές σας;

Γ. Δημαράς «ψηφίζει» Π. Ψωμιάδη
Τη στήριξη του στον εν αργία περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη έδωσε σήμερα ο επικεφαλής της Κίνησης του «Άρματος Πολιτών» Γιάννης Δημαράς, κατά την επίσκεψή του στην έδρα της περιφέρειας, όπου και συναντήθηκε με τον Α/περιφερειάρχη Διονύση Ψωμιάδη.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, τόνισε ο Γιάννης Δημαράς, «έχει δώσει μάχες για τον Καλλικράτη, τον γνωρίζω από τη βουλευτική του θητεία, είναι πάντα έντιμος και καθαρός ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα. Χρειάζονται στην Ελλάδα τέτοιες φωνές, ιδιαίτερα σήμερα» (βλ. σχετικό παρασκήνιο στην aftodioikisi.gr).
Στη συνάντηση του επικεφαλής του «Άρματος» με το Διονύση Ψωμιάδη, η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα «Καλλικράτη».
Δηλώσεις Διονύση Ψωμιάδη
«Ο Γιάννης Δημαράς είναι ένας δυναμικός πολιτικός που πειθαρχεί μόνο στη συνείδησή του και στο συμφέρον του ελληνικού λαού, όχι στο γκεμπελικό σύστημα ενημέρωσης των ΜΜΕ. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ, γιατί τόλμησε και πήγε κόντρα στο ρεύμα, απέδειξε ότι διαθέτει πολιτική γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Τον ευχαριστώ για τη σημερινή του επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για το ενδιαφέρον του να ενημερωθεί και να συμβάλει στην επίλυση των οξυμμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Του εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη, κάθε επιτυχία στην όμορφη πορεία που έχει χαράξει με το ΑΡΜΑ του».
Απάντηση Δημαρά
Απαντώντας ο Γιάννης Δημαράς, αφού ευχαρίστησε τον Α/περιφερειάρχη για την υποδοχή, με την ιδιότητα του επικεφαλής παράταξης στην Περιφέρεια Αττικής, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τον «Καλλικράτη», τονίζοντας ότι μόνος στόχος ήταν ο έλεγχος των 15 δισ. ευρώ του ΕΣΠΑ, η απορρόφηση των οποίων είναι ελάχιστη.
Συμμετέχοντες στη συνάντηση
Τον Γιάννη Δημαρά συνόδευαν ο ανεξάρτητος βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Κίνησης Βασίλης Οικονόμου και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Παρόντες στη συνάντηση ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Μ. Φωτόπουλος, ο πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Μ. Τζόλλας, ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της πολιτικής κίνησης Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.


Πηγή: aftodioikisi.gr

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP