14/7/11

''Κιτρινίσαμε''.....στο Δήμο Θερμαϊκού

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Πρασίνου – Ανακύκλωσης και Καθαριότητας
Κωνσταντίνος Βογιατζής με επιστολή του καταγγέλλει και παράλληλα διαψεύδει αναληθές δημοσίευμα που αναφερόταν σε παράνομη εργασία ανηλίκου  στο Δήμο Θερμαΐκού."Με λύπη μου διάβασα το πέρα για πέρα αναληθές δημοσίευμα της 11ης Ιουλίου 2011 στην εφημερίδα ΔΗΜΟΤHΣ, αλλά και στην ιστοσελίδα www.odimotis.wodpress.com, ότι δήθεν, εμφανίστηκε ανήλικος νεαρός να εργάζεται σε απορριμματοφόρο του Δήμου Θερμαϊκού.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο εν λόγω υπάλληλος, είναι 22 ετών, γεννημένος το 1989. Είναι σαφές, λοιπόν, ότι δεν πρόκειται για εργασία ανηλίκου, αλλά περί κακεντρεχών σχολίων από άτομα που θέλουν να πλήξουν και να αμαυρώσουν την εικόνα του δήμου μας.
Τονίζω βέβαια ότι ο συντάκτης του δημοσιεύματος μέσα στο κείμενό του αναφέρει τη φράση «αν πράγματι πρόκειται για εργασία ανηλίκου» και επίσης «αν αυτά αληθεύουν», διότι δεν είναι βέβαιος για την ακρίβεια των γραφομένων του. Παρόλα αυτά, δεν διστάζει να βάλει με έντονα κεφαλαία γράμματα ως επικεφαλίδα την πρόταση «ΑΝΗΛΙΚΟΣ (;) ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ!!!».
Η Δημοτική Αρχή του Θερμαϊκού με την ευθιξία και την υπευθυνότητα που διαθέτει, απασχολεί στο προσωπικό της μονάχα όσους πληρούν τις προϋποθέσεις και τα προσόντα για να καλύψουν τις θέσεις.
Ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Καθαριότητος, ως εκπαιδευτικός αλλά πάνω από όλα ως άνθρωπος, θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευση και αγανάκτησή μου προς όλους όσους, χωρίς να διασταυρώσουν τις ανακριβείς πληροφορίες που έλαβαν, έσπευσαν να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπό μου.


Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Πρασίνου – Ανακύκλωσης και Καθαριότητας
Κωνσταντίνος Βογιατζής"


    

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP