30/6/11

Ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο με «παραφωνία» Π. Κουρουπλή – Ε. Παπαδημητρίου

Με δύο μόνο «παραφωνίες» ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής με τη διαδικασία του επείγοντος: «Όχι» ψήφισε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουπλής, «Ναι» ψήφισε η βουλευτής της Ν.Δ Έλσα Παπαδημητρίου, οι οποίοι με διαδικασίες «εξπρές» διαγράφηκαν εκατέρωθεν από τα κόμματά τους. Υπέρ ψήφισαν όλοι οι άλλοι...
βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, «όχι» ψήφισαν οι βουλευτές της Ν.Δ, του ΚΚΕ, του ΛΑΟΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Αριστεράς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές που είχαν αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ, «παρών» ψήφισαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Αδικαιολόγητα απουσίασαν και δεν ψήφισαν ο βουλευτής Φλώρινας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης.
Από το σύνολο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που στις παρεμβάσεις τους έδειξαν ότι διαφωνούν σοβαρά κυρίως με την ενεργειακή πολιτική και την πώληση των εταιριών Υδάτων, στο «νήμα» ψήφισαν υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής οι κ.κ. Αλέκος Αθανασιάδη, Θωμάς Ρομπόπουλος, Χρύσα Αράπογλου, Νίκος Σκουλάκης, Βασίλης Γιουματζίδης. Ορισμένοι από τους βουλευτές χρειάστηκε να ερωτηθούν έως και τρις φορές, προκειμένου να πουν το «ναι» ενώ είχε προηγηθεί σκληρό παρασκήνιο προκειμένου να μεταπειστούν.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP