28/6/11

Παιδική χαρά στο Πάρκο "Αναγέννησης" Επανομής

Μετά από πολλά χρόνια συζητήσεων με τους υπεύθυνους των Δημοτικών διοικήσεων χωρίς αποτέλεσμα, έχουμε καταφέρει ως κάτοικοι της γειτονιάς με προσωπική εργασία και με οικονομική υποστήριξη από χορηγούς, να δημιουργήσουμε μία παιδική χαρά στο κοινόχρηστο αλσύλλιο "Αναγέννησης" Επανομής.

ΠΡΙΝ: 24/05/2011
ΜΕΤΑ: 22/06/2011
Στις 25 Ιουνίου 2011, παραδόθηκε από την ομάδα μας, το αλσύλλιο στο κοινό, σε μορφή αστικού πάρκου αναψυχής. Έχουν τοποθετηθεί κούνιες και παγκάκια και έχει ανοίξει η παιδική χαρά για τα παιδιά και για τους γονείς τους. Ο Δήμος Θερμαϊκού ανέλαβε μόνο την τοποθέτηση του εξοπλισμού. Ο στόχος μας ήταν να αποκτήσουμε ως γειτονιά ένα σημείο αναφοράς για να συναντιόμαστε και να συναναστρεφόμαστε εμείς και τα παιδιά μας. Με την δράση μας αυτή αποδεικνύουμε ότι είναι δυνατόν να αναβαθμίσουμε το περιβάλλον μας με πρωτοβουλίες από εμάς τους πολίτες και με οικονομική βοήθεια από τοπικούς επιχειρηματίες με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Σκοπός μας είναι να μετατρέψουμε την γειτονιά μας σε ένα μέρος με πιο ανθρώπινο χαρακτήρα και πολιτισμό και να δημιουργηθεί ένα πνεύμα εθελοντισμού και συνεργασίας.

Οι χορηγοί μας είναι: Οινοποιείο Γεροβασιλείου, Φροντιστήριο ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, Αγρός & Κήπος Α. Ντονούτσος, Ψιλικά Γαλήνη και Βιβλιοπωλείο το "Άξιον Εστί". Όλοι τους τοπικές επιχειρήσεις της Επανομής.

Για την Επιτροπή Γειτονιάς

Φώτης Στάθης
fs@stathis-fotios.com.gr

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP