28/6/11

Μπορούμε να εξακολουθήσουμε να παίρνουμε δανεικά χωρίς να κάνουμε αλλαγές ;

Συνέντευξη Μάρκου Μπόλαρη στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 στο δημοσιογράφο Γιάννη Στρατάκη

Όλη η συζήτηση τον τελευταίο καιρό περιστρέφεται γύρω από τα αποτελέσματα, δηλ. το διογκωμένο χρέος, το υπερβολικό έλλειμμα, τα σπρεντς, και φυσικά τα μέτρα που λαμβάνονται...
δήλωσε ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάρκος Μπόλαρης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Flash 96 στο δημοσιογράφο Γιάννη Στρατάκη.
Για να συνεχίσει πως δεν συζητούμε για το αίτιο, γιατί φτάσαμε εδώ και επομένως πού πρέπει να πάμε για να μπορέσουμε να γλιτώσουμε τη χώρα.
Στη ρίζα του προβλήματος βρίσκεται, τόνισε ο κ. Μπόλαρης ένα στρεβλό διοικητικό, οικονομικό και παραγωγικό σύστημα. Στην παρατήρηση του κ. Στρατάκη για καθυστερήσεις στο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που είναι αναγκαίο για έξοδο από την κρίση ο κ. Μπόλαρης απάντησε πως αυτές οφείλονται σε ένα υδροκέφαλο κράτος, σε στερεότυπα και εμμονή σε ένα στρεβλό αναπτυξιακό μοντέλο για να καταλήξει στην επισήμανση πως μέσα στην σύγχυση που έχει καλλιεργηθεί ακούγονται απόψεις πως δήθεν η σταθερότητα των οικονομιών των δανειστών μας συναρτάται από τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας.
Μπορούμε να εξακολουθήσουμε να παίρνουμε δανεικά χωρίς να κάνουμε αλλαγές, αναρωτήθηκε ο κ. Μπόλαρης. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με κεκτημένα που βασίζονται σε δανεικά, δήλωσε κατηγορηματικά και γι’ αυτό πρέπει να προχωρήσουμε σε ριζικές αλλαγές. Ως προς την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου ο κ. Μπόλαρης δήλωσε πως οι βουλευτές αντιλαμβάνονται το μέγεθος της ευθύνης και θα το υπερψηφίσουν αφού αυτό απαιτεί το εθνικό συμφέρον. Θα μπορούσαμε να είχαμε ακολουθήσει μια άλλη πολιτική είπε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Υγείας, για να είμαστε ευχάριστοι

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP