12/5/11

Σήμερα η έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Πρεμιέρα σήμερα για τους υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων οι οποίοι εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας. Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 08:30 και είναι κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 08:00.Η διάρκεια εξέτασης του κάθε μαθήματος θα είναι τρεις ώρες.
Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται το Σάββατο 14 Μαΐου με Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά Και Στοιχεία Στατιστικής, και Ιστορία (Γενικής Παιδείας). Την Δευτέρα 16 Μαΐου οι μαθητές εξετάζονται σε Νεοελληνική Λογοτεχνία και Μαθηματικά (Κατεύθυνσης), ενώ την Τετάρτη 18 Μαΐουσε Ιστορία, Βιολογία, Χημεία, Βιοχημεία και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κατεύθυνσης).
Την Παρασκευή 20 Μαΐου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά και τη Φυσική( Κατεύθυνσης). Στη συνέχεια, την Δευτέρα 23 Μαΐου έχει προγραμματιστεί η εξέταση στα Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Κατεύθυνσης). Τέλος, την Τετάρτη 25 Μαΐου με την εξέταση του μαθήματος Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Μάθημα Επιλογής).

Καλή επιτυχία σε όλους!

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP