12/5/11

Λαχανόκηποι…Διεθνές Πανεπιστήμιο….Μπουτάρης

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, προσκεκλημένος ήταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης.
Μίλησε πάνω από τρεις ώρες και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το δήμο Θεσσαλονίκης. Εντύπωση έκαναν οι καινοτόμες προτάσεις του για την περισυλλογή των σκουπιδιών και την ανακύκλωση.

Προσωπική μας γνώμη είναι ότι η Θεσσαλονίκη επιτέλους απέκτησε έναν δήμαρχο με γνώσεις, που ζει την πραγματικότητα και δεν πετάει στα σύννεφα! Εκτίμησή μας είναι ότι στη θητεία του ο κ. Μπουτάρης θα προσφέρει τα μέγιστα και θα αλλάξει πρόσωπο η πόλη.
Αίσθηση έκανε η θέση του για τη μεταφορά της Έκθεσης στους Λαχανόκηπους με το σκεπτικό ότι ο χώρος αυτός ανήκει στο δήμο Θεσσαλονίκης.
Και κάτι που ίσως αφορά (αφορούσε) τον πρώην δήμο Μηχανιώνας.
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο όχι μόνο δεν συζητείται πλέον να γίνει στη Μηχανιώνα αλλά το πιθανότερο είναι να φύγει και από το αγρόκτημα της Θέρμης όπου εδρεύει σήμερα. Ο κ. Μπουτάρης προτίθεται να παραχωρήσει το χώρο του πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου 424 για την εγκατάσταση του Διεθνούς Πανεπιστημίου.
Σ’ αυτό το ενδεχόμενο, τι θα κάνει, ο δήμαρχος Θέρμης κ. Παπαδόπουλος και τι έχει να πει γι’ αυτό ο κ. Μαυρομάτης;

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP