16/5/11

Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας


Περισσότερα από 10 μέλη του σωματείου «Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας» συμμετείχαν στην κάλυψη του 2ου Λαϊκού Δρόμου Θυσίας και Μνήμης που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Θέρμης, την Κυριακή 15 Μαΐου 2011.
Ο αγώνας που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την ΕΑΣ - ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα φόρο τιμής στους 353.000 Έλληνες του
Πόντου που εξοντώθηκαν από το τουρκικό καθεστώς το διάστημα 1916 - 1923 στις «λευκές πορείες» και στόχος του είναι η ενίσχυση του αγώνα για την αναγνώριση, από την Τουρκία, της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Οι «Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας» συνέβαλαν στη διαχείριση της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα, φροντίζοντας για την ασφάλεια των δρομέων που συμμετείχαν, καθώς και στην ομαλή διεξαγωγή του 2ου Λαϊκού Δρόμου Θυσίας και Μνήμης.
Στην κάλυψη της εκδήλωσης οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας, συνεργάστηκαν με τις άλλες δύο νεοσύστατες ομάδες Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του νέου Δήμου Θέρμης (Θέρμης και Βασιλικών), καθώς και με τους Έλληνες Διασώστες, εθελοντές από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και την Ομάδα της Επανωμής που ανέλαβαν την ιατροφαρμακευτική κάλυψη της εκδήλωσης, ενώ όλοι μαζί φρόντισαν για την απόλυτα επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP