19/5/11

Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών «ΕΛΠΙΔΑ»

Το Κέντρο Πρόληψης ΕΛΠΙΔΑ διανύει το 13ο χρόνο λειτουργίας στο χώρο της πρόληψης και της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των κατοίκων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Μια διαρκής και σταθερά αναπτυσσόμενη παρουσία τόσο σε ποσότητα όσο και ποιότητα δράσεων, όπως καταφαίνεται μέσα από τους ετήσιους απολογισμούς του φορέα.

Ωστόσο, καθώς ζούμε σε μια εποχή όπου η αξιολόγηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής για τη διατήρηση ενός φορέα που βρίσκεται σε λειτουργία, δεν επαρκεί μόνο η υιοθέτηση της αντίληψης «κάλλιον το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν» και, επιπρόσθετα, η αξιολόγηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής αλλά και της επιστημονικής δράσης, η ΕΛΠΙΔΑ προχώρησε στη διεξαγωγή έρευνας γνώμης που αφορά τα προηγούμενα 12 χρόνια λειτουργίας της.
Σε συνεργασία με τη Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης & Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας απευθύνθηκε στους εξυπηρετούμενους με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η έρευνα παρουσιάστηκε ως αναρτημένη ανακοίνωση στη 2η Πανελλήνια Διεπιστημονική Διημερίδα των Κέντρων Πρόληψης που πραγματοποιήθηκε στις 14-15/5/2011 στη Θεσσαλονίκη.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP