5/5/11

Διαμαρτυρία κατοίκου Αγίας Παρασκευής

Από αναγνώστη λάβαμε επιστολή – διαμαρτυρία και την δημοσιεύουμε αυτούσια.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 05\05\2011
ΘΕΜΑ:ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ-ΣΟΥΡΩΤΗΣ.
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
ΟΠΟΥ 15-20 ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 04\05\2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΕΝΤΑΔΕΣ!!!!!!!! ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΣ,ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ 30-35 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ Ι.Χ. ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ.
ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΙΟ ΠΥΚΝΑ ΣΕ ΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΙΣΗ Η ΕΣΤΩ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ,2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ.ΣΤΑΜΑΤΟΝΤΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΑΜΥΧΕΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ.ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ.ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ 10-15 17ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ <<ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ>> ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ,ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ.
Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Η ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΕ <<ΡΙΝΓΚ>> ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΒΑΡΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ
15 σχόλια:

Ανώνυμος,  11 Μαΐου 2011 - 10:30 π.μ.  

Ο κύριος που έκανε την καταγγελία θα πρέπει να του αφαιρεθεί το δίπλωμα και να δώσει εξετάσεις από την αρχή γιατί από της βλακείες που γράφει εδώ φαίνεται πως αγνοεί παντελώς τον κοκ είναι άπλα δημόσιος κίνδυνος!!!!! Όσο για τις πεντάδες ακούγετε απλά γελοίο γιατί όσοι γνωρίζουν από ποδήλατο ξέρουνε πως αυτό δεν γίνετε για πρακτικούς λόγους... αυτά που γράφει εδώ μέσα το μόνο που καταφέρνει είναι να δείχνει πόσο άδικο έχει ας πάει καλύτερα σε καμιά σχολή να του μάθουνε τον κοκ πριν ξαναβγεί και γελοιοποιηθεί δημόσια... η μονή σωστή κίνηση που έκανε είναι ότι δεν γράφει το όνομα του γιατί τότε θα μιλούσαμε για διασυρμό!!!

Ανώνυμος,  12 Μαΐου 2011 - 12:21 π.μ.  

ο κατοικος που εκανε την καταγγελια με τι ταχυτητα εκανε την προσπεραση??? πατησε διπλη γραμμη?? γιατι δεν δεχτηκε να του γινει αλκοτεστ????

Dimkon 12 Μαΐου 2011 - 12:24 π.μ.  

ευτυχώς, που ο γράφων (κεφαλαία) ήταν τόσο μεθυσμένος, ωστε να μην προκαλέσει σοβαρό ατύχημα. Αλήθεια, γιατί γράφει κεφαλαία, έχει να κάνει με την "μέθη" άραγε?

Ανώνυμος,  12 Μαΐου 2011 - 12:30 π.μ.  

η παραπανω διαμαρτυρια κάθε άλλο παρά αληθής μπορεί να είναι, για πολλούς και διάφορους λόγους.
1)Ώντας αθλητής της συγκεκριμένης ομάδας, και γνωρίζοντας όσο κανείς άλλος όλους τους αθλητές και τον προπονητή, μπορώ με βεβαιότητα να διαβεβαιώσω πως ο τελευταίος ποτέ δεν στράφηκε σε τέτοιου είδους απρεπείς ενέργειες, ούτε και επέτρεψε ποτέ να κινούμαστε σε πενταδες! Επίσης, ποτέ δε διανοήθηκε να σηκώσει χέρι σε κάποιον οδηγό, μια και η παιδεία του δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο, καθώς ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δε βρέθηκε στο δηκαστήριο ως εναγόμενος, με την κατηγορία της επίθεσης σε οδηγό! Πάντα με σύνεση συνεβούλευε τους οδηγούς, όποτε κρινόταν αναγκαίο, και είναι εντελώς παράλογο να υποστηρίζεται πως δίχως να προηγηθεί κάποια συζήτηση, προέβη σε επιθετική συμπεριφορά! Αυτη δεν μπορεί να είναι στάση ούτε και του πιο υποανάπτυκτου και βάρβαρου ανθρώπου, πώς να είναι ενός πανεπιστημιακά μορφωμένου, καλλιεργημένου και τόσο σεβαστού προσώπου! Κρίμα για τις σκευωρίες που διατυπώνονται! Αν μη τι άλλο, πώς να κατορθώσει η χώρα μας να ανελιχθεί στον αθλητικό στίβο, όταν οι πολίτες της φέρονται με τέτοια υποτίμηση προς τους αθλητές της!

Δημήτριος Δ.,  12 Μαΐου 2011 - 12:58 π.μ.  

Σε αποκατάσταση της αλήθειας θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο νεοέλλην οδηγός που από καθαρή τύχη και μόνο δεν παρέσυρε τους αθλητές σε χρόνο που παραβίαζε σειρά διατάξεων του Κ.Ο.Κ. και αφού ξεφορτώθηκε τα σιγαρέτα τα ευρισκόμενα στο τασάκι του αυτοκινήτου του σε παρακείμενο αγρό, σε ένδειξη πολιτισμού προφανώς ο μωρός, όταν του ζητήθηκε επίμονα να υποβληθεί σε αλκοτέστ παρουσία της τροχαίας ομού μετά της γυναίκας του ζήτησαν συγνώμη και απομακρύνθηκαν για να προσπεράσουν εκ νέου τους αθλητές σε άλλο σημείο του δρόμου επιδευκνύοντας το μεσαίο τους δάχτυλο.
οι παραπάνω συμπεριφορές είναι καθαρά συμπτωματικές και ουδεμία σχέση έχουν με τα αίτια της απόλυτης ανυποληψίας και παρακμής των ελλήνων.

Ανώνυμος,  12 Μαΐου 2011 - 1:56 π.μ.  

Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω την μέρα του συμβάντος και μάρτυρες τους 15 ποδηλάτες, μάλλον ο κύριος ανώνυμος διατρέφει την πραγματικότητα. Αυτό λέγεται θράσος

Ανώνυμος,  12 Μαΐου 2011 - 10:13 π.μ.  

Ο εν λόγω "κύριος" εκτός από ψεύτης είναι και θρασύδειλος...
Γιατί δεν αναφέρει στην ευφάνταστη "καταγγελία" του ότι μάζεψε την ουρά στα σκέλια όταν τον απείλησαν ότι θα του κάνουν αλκοτέστ?

Ανώνυμος,  12 Μαΐου 2011 - 10:23 π.μ.  

κύριε οδηγε εισαι πολυ τυχερος που πετυχες εναν πολυ ψυχραιμο ανθρωπο στο δρομο σου. γιατι σου ευχομαι να μην εισαι τοσο ατυχος και πετυχεις στον δρομο σου ποδηλατες που εχουν ιστορικο με ατυχηματα κλπ με πότες και επιπολεους οδηγους σαν εσενα. γιατι μαλλον τοτε θα φοναξεις αστυνομια για πραγματικες κακωσεις..

Ανώνυμος,  12 Μαΐου 2011 - 1:55 μ.μ.  

Το εχει η περιοχη μαλλον των Βασιλικων (το καλο τσιπουρο) , αφου στην ιδια περιοχη πριν καιρο , ειχε χτυπησει , έναν (1) !!! μονο ποδηλατη (ακομη και σε 4αδες και 5αδες να κινουνταν , ειναι υποχρεωση του καθε οδηγου να κανει την προσπεραση ως οφειλει) , ενα σουρωμενο τσογλανακι , με αποτελεσμα αρκετες εβδομαδες σε κρισιμη κατασταση.
Επισης το συγκεκριμενο blog , καλα θα ηταν να αναρτει επωνυμες καταγγελειες , για την αποφυγη αρνητικου κλιματος.
Με εκτιμηση
Μπ.Κων/νος
(κατοικος , ομοϊδεατικου χωριου με του προαναφερθεντος)

Ανώνυμος,  12 Μαΐου 2011 - 2:39 μ.μ.  

Καλά, οι ποδηλάτες έχουν αποθρσυνθεί τελείως! Και ερωτώ:
α) Είχαν πάρει την άδεια από τον εν λόγω ευγενέστατο κύριο για να κινηθούν στην ιδιωτική (απ' όσο κατάλαβα από τα γραφόμενά του και δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω) οδό;
β) Γιατί δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι εκπροσωπούσε άλλους 35 οδηγούς, που επίσης ταλαιπωρήθηκαν σφόδρα από την αντικοινωνική συμπεριοφρά των ποδηλατών; Μην αναφέρω ότι εκπροσωπούσε και 100 οικογένειες, που τρώνε (και πίνουν) από την επιχείρησή του.
γ) Πως τόλμησαν τέλος να τον αναγκάσουν να κάνει παράνομη προσπέραση;; Σαν του έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό ένα πράμα.
Τέλος, αν είχαν προνοήσει και είχαν στα παγούρια τους, αντί για τις αηδίες που πίνουν, λίγο τσίπουρο και το προσέφεραν, εν είδει συγνώμης, στον καταγγέλοντα, το επεισόδιο θα είχε λήξει.
Αλλά ποιός έχασε τον πολιτισμό, για να τον βρουν οι ποδηλάτες.

Ανώνυμος,  12 Μαΐου 2011 - 5:40 μ.μ.  

Κοίτα να δεις σύμπτωση. Τόσα σχόλια και ούτε ένα να υπεραζπίζεται τον εν λόγω κύριο και την "καταγγελία" του. Ούτε καν ένας από τους 30-35 μποτιλιαρισμένους!
Δεν μπορεί, τυχαίο θα είναι.

Ανώνυμος,  12 Μαΐου 2011 - 6:16 μ.μ.  

δεν είναι δυνατόν ποδηλάτες να θέλουν να είναι σε πεντάδες όπως λέει ο κύριος που έκανε την καταγγελία διότι κανένας δεν θα ήθελε να ρισκάρει κάτι στην προπόνηση.Εξ άλλου υπάρχει και προπονητής όποτε αποκλείεται να κάναν 5αδες.Επίσης και εγώ είμαι στον περιβάλλον της ποδηλασίας και μου έχουν τύχει μερικές παρεξηγήσεις στον δρόμο θα πρέπει και οι οδηγοί να φέρονται σωστά.

Ανώνυμος,  12 Μαΐου 2011 - 8:23 μ.μ.  

Εύχομαι κύριε, να διαβάζεις τα απαντητηκά σχόλια στην ανάρτηση σου και το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις δημόσια συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά σου σε δημόσιο δρόμο. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι τέτοιου τύπου,αχαρακτήριστου οδηγόυ, βγάζουν δίπλωμα οδήγησης με πλάγιο τρόπο (με χρηματισμό).Έχουν λοιπόν το δικαίωμα, χωρίς να γνωρίζουν τη στοιχειώδη συμπεριφορά ενός οδηγού Ι.Χ. να συμπεριφέρονται σε δημόσιους δρόμους σαν ^νταβατζήδες^ της επειχήρησή τους. Οι συγκεκριμένοι ποδηλάτες βέβαια δεν ήταν 100 , όσοι οι υπάλληλοί του. Επίσης βγάζοντας τον πραγματικό σου χαρακτήρα , κατα τη σύμπλοκή σου στο τροχαίο, δείχνει το ποιόν του χαρακτήρα σου.Τέτοιου είδους οδηγοί, δυστυχώς κυκλοφορούν κατά κόρον στους δημόσιους δρόμους.Στη περίπτωση σου όμως , εκτός απο όλα αυτά , ήσουν και μεθυσμένος.Το λιγότερο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ!!! Καλό θα είναι λοιπόν, όλοι οι οδηγοί να σέβονται τους λοιπούς χρήστες του δημόσιου δρόμου, άσχετα με ποιο τρόπο απέκτησαν το δίπλωμα οδήγησης.

Ανώνυμος,  12 Μαΐου 2011 - 9:06 μ.μ.  

OK ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΤΑΝΕΙ

Ανώνυμος,  12 Μαΐου 2011 - 9:34 μ.μ.  

Οχι δε φτάνει γιατί είναι νούμερο και το πέζει και τσαμπουκάς

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP