4/5/11

Στις ακρίβειας τον καιρό…ξοδέουμε 300.000 ευρώ

300.000 ευρώ ξόδεψε η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη ώστε να διαφημίσει στα Μέσα το υπουργείο της.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργείου που αναρτήθηκε στο ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ Διαύγεια στις 28 Απριλίου το υπουργείο εγκρίνει με απόφαση του:

Δαπάνη Ποσού 63.346,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για την μετάδοση ραδιοφωνικού μηνύματος στο πλαίσιο του έργου «Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για περιβαλλοντικά θέματα και για θέματα εφαρμογής των πολιτικών του ΥΠΕΚΑ».
Παράλληλα σε ανάρτηση της ίδιας ημερομηνίας αναφέρεται ότι αποφασίζεται από του υπουργείο Περιβάλλοντος « έγκριση δαπάνης ποσού 229.879,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για δημοσιεύσεις σε έντυπα ΜΜΕ, για «την ευαισθητοποίηση του κοινού και φορέων, σχετικά με τις χρήσεις γης σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού περιβάλλοντος», στο πλαίσιο του υποέργου 1 του έργου του ΕΠΕΡΑΑ: «Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για περιβαλλοντικά θέματα και για θέματα εφαρμογής των πολιτικών του ΥΠΕΚΑ».
Ωραία, ωρα είναι να δούμε τον υγροβιότοπο της Επανομής σε έντυπο των Αθηνών ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι κάτοικοι της Αττικής!!!


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP