14/4/11

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ΒΕΘ - ΔΕΘ ΑΕ

Την μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία τους επισφράγισαν με την υπογραφή νέας προγραμματικής σύμβασης, διετούς διάρκειας, οι διοικήσεις του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) και της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ ΑΕ).
Όπως έγινε γνωστό σε σημερινή κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο πλευρών, η εν λόγω σύμβαση συμβάλει στην περεταίρω σύσφιξη των σχέσεών τους στις εθνικές και διεθνείς εκθεσιακές δράσεις που διοργανώνει η ΔΕΘ, αλλά και σε νέες κοινές πρωτοβουλίες. Βασικός στόχος είναι να ενισχυθεί η προσπάθεια του ΒΕΘ να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκθεσιακής πολιτικής για τα μέλη του, μέσω της εκθεσιακής εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που διαθέτει η ΔΕΘ ΑΕ, η οποία θα παρέχει κάθε δυνατή τεχνική βοήθεια για τον αρτιότερο δυνατό σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων που θα αποφασισθούν. Παράλληλα, μέσω της συνεργασίας επιδιώκεται η ενίσχυση της περιφερειακής εκθεσιακής πολιτικής της ΔΕΘ, αλλά και η από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων οικονομικού, επιχειρηματικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη. Η ισχύς της μπορεί να παραταθεί με απόφαση των δύο φορέων.

«Ο βιοτεχνικός κόσμος της περιοχής θα συνεχίσει να έχει τη δυνατότητα ευρύτερης συμμετοχής στις σημαντικές εκθεσιακές δραστηριότητες της ΔΕΘ σε Ελλάδα και εξωτερικό, υπό ειδικό τιμολογιακό καθεστώς, αυξάνοντας έτσι την προοπτική σύναψης εμπορικών συμφωνιών, συνεργασιών και διεύρυνσης των πωλήσεων» τόνισε ο πρόεδρος του ΒΕΘ Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Για κεντρικό συνεργάτη της ΔΕΘ ΑΕ, έκανε λόγο ο πρόεδρος της εταιρείας Γιάννης Κωνσταντίνου αναφερόμενος στο ΒΕΘ. Παράλληλα κάνοντας μνεία στην πρόσφατη ανακοίνωση της αύξησης των εξαγωγών ο κ. Κωνσταντίνου έκανε λόγο για καλά νέα εν μέσω της αρνητικής συγκυρίας, που αποδεικνύουν την ανάγκη ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP