21/4/11

Χρυσάφι… τα σκουπίδια στην Επανομή

Με απόφαση δικαστηρίου υπέρ κ. Διονυσόπουλου (δεύτερος εργολάβος αποκομιδής απορριμμάτων στην Επανομή – εμπλέκονται τρεις εργολάβοι- ) βγήκε διαταγή πληρωμής 540.000 ευρώ αφού φυσικά αποδέχτηκε το ποσό αυτό το δημοτικό συμβούλιο της Επανομής το Δεκέμβρη του 2010.
Φυσικά μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί και τρέχουν οι τόκοι και οι ανάλογες προσαυξήσεις.

Εδώ να σημειώσουμε ότι και για τον τελευταίο εργολάβο αποκομιδής απορριμμάτων ΚΕΠΕΛΕΚ, περιμένουμε δικαστική απόφαση πληρωμής που θα είναι πάνω από 300.000 ευρώ.
Αν συγκριθούν οι ημερομηνίες θα δούμε ότι για ένα χρονικό διάστημα ο Διονυσόπουλος πληρωνόταν ενώ την περισυλλογή των σκουπιδιών την έκανε το ΚΕΠΕΛΕΚ.
Μιας και στις διαπιστώσεις αυτές – όπως και σε άλλες – δεν λαμβάνουμε απάντηση από εκεί που πρέπει (!), μήπως θα ‘πρεπε η σημερινή διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού να δώσει εξηγήσεις;


Και μια και μιλάμε για την Επανομή να ενημερώσουμε ότι εχθές, Τετάρτη, διεξήχθει ο διαγωνισμός για τη 2η φάση του αποχετευτικού (αγωγός σύνδεσης με Αγγελοχώρι) προϋπολογισμού 12.000.000 ευρώ. Συμμετείχαν περίπου 107 εταιρίες αλλά δεν κατατέθηκε καμία προσφορά και ο διαγωνισμός αναβλήθηκε για τις 5 Μαΐου.
Μετά την εξέλιξη αυτή οι εκπρόσωποι των εταιριών είχαν συνάντηση στο ξενοδοχείο HAYAT για να καθορίσουν τη στάση τους. Κατά πληροφορίες συζητήθηκε να αναλάβουν όλοι μαζί το έργο χωρίς έκπτωση.
Όσον αφορά το έργο της αποχέτευσης μέσα στον οικισμό της Επανομής, μένουν περίπου 2,5 χιλιόμετρα σε κεντρικά σημεία συν τις ασφαλτοστρώσεις. Ο εργολάβος δεν συνεχίζει πλέον το έργο διότι έχει να εισπράξει 1.800.000 ευρώ (και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αναλάβει άλλος το έργο αυτό).

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP