6/4/11

Δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης "Ο Αγιος Στυλιανός"

Η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Αννα Αγγελίδου-Πολυχρονιάδου απαντά σε δημοσίευμα που αφορά το ίδρυμα «ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ».

«Σχετικά με το άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στις 26/03/2011 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» παραθέτει τα εξής:

Πρόκειται για υπόθεση με την οποία ασχολήθηκε το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξετάζουμε ενδελεχώς όλες τις υποθέσεις που κληρονομήσαμε, μία εκ των οποίων είναι και αυτή των δύο αδελφών. Δεν πρέπει να λησμονείται από κανέναν ότι όλες οι υποθέσεις που άπτονται της αρμοδιότητας του Δημοτικού Βρεφοκομείου, χρήζουν ιδιαίτερης σοβαρότητας, επιστημονικής υποστήριξης και διασφάλισης του απορρήτου, δεδομένου ότι αφορούν σε παιδιά και μάλιστα σε αυτά που η ζωή τους από την πρώτη στιγμή της γέννησής τους υπήρξε σκληρή. Οι αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον αυτών των παιδιών, στο συντομότερο δυνατό χρόνο και ποτέ εν θερμώ.
Με την αποδοχή ότι τα θέματα αυτά πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη ευαισθησία και προσοχή, κρίνουμε ότι άρθρα στο περιεχόμενο των οποίων δημοσιοποιούνται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, φωτογραφίζονται και στιγματίζονται παιδιά που φιλοξενούνται στο Βρεφοκομείο μας, δεν είναι ούτε ωφέλιμα ούτε σκόπιμα.
Το αρχείο μας είναι πλήρως ενημερωμένο και προσβάσιμο στις Αρμόδιες Αρχές.»www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP