17/3/11

Ομιλος Αντισφαίρισης Περαίας

Την Πίτα του έκοψε ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ το Σάββατο 12/3/2011 στο ξενοδοχείο ΑΙΓΛΗ
Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη του Συλλόγου, ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Θερμαϊκού, κ.Βασιλειάδης Ιωάννης καθώς και μέλη των Ακαδημιών τένις.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Λευτέρης Σαμαράς στη σύντομη τοποθέτησή του μετά την κοπή της πίτας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή χρονιά, προσωπική υγεία και ευτυχία. Μεταξύ άλλων είπε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίζει να αγωνίζεται για την διάδοση του αθλήματος της Αντισφαίρισης και μέσω αυτού για την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής όσων συμμετέχουν σε τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες, όπως επίσης ότι ο αγώνας για κατασκευή γηπεδικών εγκαταστάσεων θα συνεχιστεί με επαφές και πιέσεις προς τους αρμόδιους φορείς. Το 2011 παρά τις δυσκολίες του, ας ελπίσουμε ότι θα λύσει και τα προβλήματα της Αντισφαίρισης.
Το τυχερό νόμισμα από το παιδικό τμήμα έτυχε η Νίκη Κιζογλιδου με έπαθλο μια ρακέτα, ενώ στους ενήλικες η Μάγδα Χαρούπα που κέρδισε πέντε ώρες δωρεάν τένις στο Kapsalas Tennis Club. Τέλος στην κλήρωση για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια κέρδισε η Τίνα Γράμμου, ενώ σε όλους τους παρευρισκόμενους δόθηκε ένα σετ από μπάλες τένις

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP