23/3/11

Μας αξίζουν καλύτεροι βουλευτές

Απολαύστε το διάλογο της κ. Αμανατίδου με την κ. Διαμαντοπούλου κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή και πώς μπορεί να δημιουργηθούν οι εντυπώσεις.

Πασχαλίδου(ΣΥΡΙΖΑ): Οι κίνδυνοι ατυχημάτων πολλαπλασιάζονται, είτε μιλάμε για την περιφέρεια που οι μαθητές θα διανύουν, όπως προείπα, ακόμη και 95 χιλιόμετρα ημερησίως πήγαινε-έλα, είτε για τα... αστικά κέντρα, όπου οι μαθητές θα αναγκάζονται να περνούν λεωφόρους και δρόμους επικίνδυνους, για να φθάσουν στο «νέο» σχολείο, κυρία Υπουργέ.
Διαμαντοπούλου: Πείτε μου ένα παράδειγμα.
Πασχαλίδου: Για παράδειγμα, στο Νομό σας στο ιστορικό σχολείο του Τσοτυλίου, για το οποίο έχω καταθέσει και επίκαιρη ερώτηση, κυρία Υπουργέ, τα παιδιά πηγαίνουν από τεράστιες αποστάσεις και θα διανύσουν συν δέκα χιλιόμετρα, για να πάνε στη Νεάπολη. Γι’ αυτό μίλησα για 95 χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι θα διανύσουν γύρω στα 47 χιλιόμετρα συν 47, για να επιστρέψουν. Θα κατέβουν από τον Αυγερινό, από τη Δαμασκηνιά.
Διαμαντοπούλου: Εκεί είναι μόνο ένα παιδί και είναι στην τελευταία τάξη.
Πασχαλίδου: Κυρία Υπουργέ, θα τοποθετηθείτε μετά.

Σχόλιο: Αυτή είναι η φωνή της Αριστεράς σήμερα. Μια φωνή που ψάχνει το πιο ακραίο παράδειγμα για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Κρίμα.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP