31/3/11

10 + 2 χρόνια Καψιδάκης + ΄΄Το Μήλον της Έριδος΄΄

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δάσκαλος και μαθητές, στο πλαίσιο εορτασμού των 12 χρόνων του Εργαστηρίου Εικαστικών Τεχνών ΄΄Το Μήλον της Έριδος΄΄, οργανώνουν μια μεγάλη εικαστική έκθεση, με παράλληλη λειτουργία 8 εικαστικών εργαστηρίων. Σχεδίου, Ζωγραφικής,...
Αγγειοπλαστικής, Γλυπτικής, Χαλκογραφίας, Ξυλογραφίας, Φωτογραφίας και Κοσμήματος. Θα εκτεθούν σχέδια με μολύβι και κάρβουνο, ζωγραφικά, ξυλογραφίες τυπωμένες με την μέθοδο του ανορθόδοξου και του ορθόδοξου χρώματος, γλυπτά, φωτογραφίες, κοσμήματα, αγγεία, χρηστικά με φυσικό πηλό δουλεμένα στο χέρι, στο τροχό και ψημένα στο καμίνι του εργαστηρίου με πυροχρώματα και γυαλωμένα.
Την ημέρα των εγκαινίων θα παίξει και θα τραγουδήσει η ορχήστρα του σχολείου υπό τη διεύθυνση της μουσικού κ. Νίκης Τσα΄ι΄ρέλη και θα χορέψουν ομάδες μαθητών μοντέρνους χορούς.
Για τα σχολεία θα λειτουργήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού, που θα περιλαμβάνει προβολή μικρής ταινίας με την ιστορία του εργαστηρίου, ξενάγηση στα 8 εργαστήρια και συμμετοχή των μαθητών στα εργαστήρια αγγειοπλαστικής με φυσικό πηλό και της χαρακτικής, με ανάγλυφα και εσώγλυφα τυπώματα χωρίς μελάνη.
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 9-11, 11-2 σε ομάδες των 50 περίπου μαθητών χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Θα λειτουργήσει πωλητήριο έργων δασκάλου και μαθητών.
Τα εγκαίνια θα γίνουν τη Δευτέρα 4 Aπριλίου στις 8μμ, στην Πινακοθήκη του Γυμνασίου Βασιλικών και η διάρκεια θα είναι από 4 έως 10 Απριλίου 2010.
Ώρες λειτουργίας καθημερινά 9-2μμ, Σάββατο-Κυριακή 11-1μμ.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP